به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، مدیرکل بهزیستی استان سمنان دراین مراسم ضمن مهم برشمردن جذب مشارکتهای مردمی در پیشبرد اهداف بهزیستی گفت: اجرای برنامه های بهزیستی با توجه به دامنه و وسعت آسیب های اجتماعی ناشی از فقر اقتصادی و فرهنگی به ویژه در دهک های پایین جامعه نیاز به اعتبارات مالی قابل توجهی دارد که قطعاً تأمین آن از محل بودجه های سالیانه دولتی امکان پذیر نخواهد بود.
حجت الاسلام علی پهلوان امضاء اینگونه تفاهم نامه ها و حضور پررنگ مسئولین استان در مراکز تحت نظارت را قوت قلبی برای مجموعه بزرگ بهزیستی دانست و خاطرنشان کرد: با عملکرد بهتر و بهینه با همکاری صنفهای مختلف استان سمنان گامی هر چند کوچک برای اقشار محروم جامعه بر داریم.
همچنین رییس اتاق اصناف استان سمنان، ضمن ابراز خرسندی از همکاری دوسویه افزود: خدا را شکر که در خانه خود قرار گرفتم و خودم را عضو کوچکی از خانواده بزرگ بهزیستی میدانم.
علی اکبر صیادجو عنوان کرد: ایجاد اشتغال پایدار یکی از راههای توانمندسازی مددجویان است.
گفتنی است؛ اجرای طرحهای آموزشی از جمله مهارتهای زندگی، پیشگیری از اعتیاد و انواع معلولیتها، ارائه خدمات مشاوره روانشناختی، ژنتیک، خانواده و..؛ همکاری درخصوص ارجاع درخواستهای نیازمندان و معلولان از طریق اتاق اصناف به بهزیستی و تأمین هزینه های ارائه خدمات از منابع مشترک از جمله تعهدات سازمان بهزیستی دراین تفاهم نامه است.
همچنین تسهیل در فرآیند اعطاء پروانه کسب صنوف مختلف به مددجویان تحت پوشش بهزیستی، هدایت فعالیتهای خیرخواهانه اعضاء اتاق اصناف به سوی اهداف مدنظر بهزیستی، ایجاد فرصتهای اشتغالزایی برای مددجویان معرفی شده از سوی بهزیستی با استفاده از مشوقهای حمایتی و تسهیلات به واحدهای معرفی شده بندهای مرتبط با اتاق اصناف است.
این تفاهم نامه در راستای ارتقاء کمی و کیفی سطح ارائه خدمات به جامعه هدف تحت پوشش سازمان بهزیستی با هدف افزایش میزان جلب و جذب مشارکتهای مردمی، تفاهم نامه ای دو سویه به امضا رسید.
پایان پیام/
نظر شما