بسیج با لباس رزم فرهنگی با دشمن مقابله می کند/بصیرت افزایی مهمترین شاخصه بسیج

خبرگزاری شبستان: بسیج جایگاه ملکوتی برای چگونه زیستن انسان‌ها و جایگاه عشق و صفا در جبهه ها و قهرمان پشت جبهه هاست که با تدبیر معمار کبیر انقلاب پا به عرصه جهاد نهاد و تاثیرات وجودی خود را در تمام صحنه‌ها به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، پنجم آذر ماه روز تشكیل نهاد بسیج به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است که در تقویم کشورمان از 30 آبان تا 6 آذر به نام هفته بسیج نامگذاری شده است.هوشیاری و درایت امام خمینی(ره) در راستای تشکیل ارتش بیست میلیونی بسیج مستضعفین از جمله اساسی ترین عوامل برای خنثی سازی توطئه‌های دشمنان به حساب می‌آید.

"مملکتی که بیست میلیون جوان و بسیجی داشته باشد هیچگاه چنین مملکتی آسیب پذیر نخواهد بود" و در آن زمان مردمانی که دل به انقلاب و امام خود داده بودند برای دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی پایگاه‌های مقاومت بسیج را در مساجد برپا کردند.

امروز که توفيق اين را داریم کشور اسلاميمان و ملت سلحشور آن از گزند نابکاران و نااهلان تاريخ حفظ بمانند به يمن حضور گسترده بسيج بوده و است. بسیج جایگاه ملکوتی برای چگونه زیستن انسان‌ها و جایگاه عشق و صفا در جبهه‌ها و قهرمان پشت جبهه هاست.

در طول هشت سال دفاع مقدس "بسیج" در کنار دیگر نیروها چنان درخشید که نیروهای دشمنان اعتراف کردند" قدرتی در بسیج نهفته است که می‌تواند با یکایک ارتش‌های کلاسیک و مدرن جهانی مقابله کند و پیروز شود".

امروزه حضور همه جانبه بسیجیان در عرصه‌های مختلف و گام‌های مثبت برداشتن از جمله ظرفیت‌های این نهاد است. بسیج نهادی نظامی نیست که فقط در زمان جنگ و برای دفاع از میهن از آن استفاده شود بلکه بسیج نهادی است گسترده که نیازهای اساسی و حیاتی جامعه را  برآورده می‌کند و حتی اقتصاد مقاومتی در بسیج سازندگی شکل گرفته است.

به فرموده امام خمینی(ره) « بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است كه شكوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد، بسیج مدرسه عشق و مكتب شاهدان و شهیدان گمنامی است كه پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده‌اند. بسیج میقات پا برهنگان معراج اندیشه پاك اسلامی است كه تربیت یافتگان آن، نام و نشانی در گمنامی و بی‌نشانی گرفته اند».

بسیج شجره طیبه تنومندی است که ریشه در واقعه عاشورا دارد

سرهنگ کیا عاشوری، فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا اظهار کرد: بسیج شجره طیبه برگرفته از عاشورا است که امام(ره) از واقعه عاشورا آن را بهره گرفته بود.

وی با بیان اینکه به کمک نیروهای بسیجی توطئه‌های دشمنان خنثی شد، افزود: حضرت امام به عنوان موسس بسیج و ارتش بیست میلیونی به قابلیت‌های مردم برای حضور و فعالیت در هر عرصه و صحنه ایمان داشت و معتقد بود اگر در صورتی که مردم خوب و درست راهنمایی و هدایت شوند بسیاری از اهداف الهی محقق می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا گفت: با تدبیر معمار کبیر انقلاب شجره طیبه بسیج پا به عرصه جهاد نهاد و تاثیرات وجودی خود را در تمام صحنه‌ها به نمایش گذاشت.

عاشوری تصریح کرد: بسیج به دلیل داشتن نیروی انسانی با تقوا و مخلص توانست در برابر دشمن خود که از هر طرف حمایت می‌شد متمایز و پیروز جنگ باشد.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای بسیج نیروهای مخلص و معتقدی بودند که نیروی خود را از خدا می‌گرفتند و نیروی خدا در برابر تجهیزات آهنی مافوق نیروها بود و هیچگاه قابل شکست نبود.

فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا با بیان اینکه بعد از اتمام جنگ هشت ساله اولویت انقلاب، سازندگی و آبادانی بود، اظهار کرد: باز در این مورد اول از همه بسیج ورود کرد و با تدبیر حکیمانه حضرت آقا، بسیج در رده‌های اقشاری مختلف مانند بسیج مهندسین، بسیج جامعه پزشکی، بسیج سازندگی و... تشکیل شد.

عاشوری با بیان اینکه کسانی که در جبهه های نبرد نقش آفرینی می کردند بعد از زمان جنگ در قالب اقشار مختلف با توجه به تخصصی که داشتند نقش آفرینی کردند، افزود: در بحث ریشه کن کردن فلج اطفال بسیج جامعه پزشکان و در بحث محرومیت زدایی بسیج مهندسین و سازندگی نقش آفرینی کردند.

بسیجیان با لباس رزم فرهنگی با دشمن مقابله می کنند

وی با بیان اینکه بسیجیان در جنگ سخت پیروز میدان شدند، گفت: امروزه بسیجیان در جنگ نرم دشمن هم لباس رزم فرهنگی پوشیده و در مقابل هجمه‌های فرهنگی دشمن نسبت به آسیب‌هایی که ناشی از تکنولوژی قرن 20 و 21 است آگاه سازی و آسیب شناسی می‌کنند و در قالب برنامه‌های مختلف آسیب‌های اینترنت و ماهواره را برای مردم شرح می‌دهند.

فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا با بیان اینکه امروزه تفکر بسیج فقط در ایران اسلامی دیده نمی‌شود، تصریح کرد: امروز شجره طیبه درخت تناوری شده که پایه و اساس آن در دل و جان مردم و ثمره‌اش شهدا و شاخ و بالش به تمام کشورهای آزادی خواه رسیده است.

بسیج جامعه زنان در عرصه‌های مختلف فعالیت چشم‌گیری داشته است

محبوبه نویدی، مسئول دفتر بسیج جامعه زنان صومعه سرا اظهار کرد: بسیج جامعه زنان از بدو تشکیل که با فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بوده است فعالیت‌هایی در عرصه‌های مختلف پیگیری و انجام داده است.

وی با بیان اینکه پی‌گیری از برنامه‌های پشتیبانی، جمع‌آوری و تهیه اقلام مورد نیاز برای جبهه‌های حق علیه باطل از فعالیت‌های بسیج جامعه زنان بود، افزود: پی‌گیری برنامه‌های بهداشتی واکسن فلج اطفال و امدادگری، پیگیری و انجام برنامه‌های عملیاتی گردان الزهرا با محوریت امداد و نجات از دیگر فعالیت‌های این بخش است.

مسئول دفتر بسیج حوزه‌های خواهران صومعه سرا گفت: پی گیری و انجام برنامه‌های فرهنگی بانوان در عرصه‌های مختلف، کمک برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران با اگاه سازی از مسائل اجتماعی و حقوقی زنان، ترویج سبک زندگی اسلامی با برنامه های متنوع مختص بانوان، تحکیم بنیان خانواده، آموزش‌های مختلف در عرصه تزریقات، قالی بافی، تولید قارچ و ... از دیگر برنامه‌های بسیج جامعه زنان است.

برگزاری نشست بصیرتی دجال واره در هفته بسیج

نویدی با بیان اینکه در هفته بسیج، سه حوزه خواهران برنامه‌های شاخصی اجرا می‌کنند، تصریح کرد: حضور گسترده خواهران بسیجی در نماز جمعه، برنامه کوهپیمایی دوعالم کوه در گوراب زرمیخ، نشست فرماندهان و اعضای شورا حوزه و مربیان صالحین با فرمانده سپاه ناحیه حوزه کوثر از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی خاطرنشان کرد: نشست روشنگری، دیدار با خانواده شهدا، نشست بصیرتی دجال واره، کارگاه مهارت زندگی برای دختران جوان حوزه مقاومت تولمات و پیاده روی و غبارروبی مزارشهدا از پایگاه تا مزار شهدا از دیگر برنامه‌های هفته بسیج است.

مسئول دفتر بسیج جامعه زنان صومعه سرا اظهار کرد: نشست مادرانه، نشست سرگروه‌ها با خانواده متربیان، جشن میلاد امام باقر(علیه السلام)، همایش افزایش جمعیت، محفل انس با قرآن، اجتماع بزرگ بسیجیان، همایش شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها)، عطرافشانی مزارشهدا از برنامه‌های هفته بسیج در سه حوزه کوثر شهری،حضرت زینب(سلام الله علیها)تولمات و حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه) گوراب زرمیخ است.

نویدی افزود: از دیگر برنامه‌های هفته بسیج نشست منتظران موعود در پایگاه های بسیج خواهران، مسابقات ورزشی و علمی، دیدار با رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و خانواده شهدا، برنامه‌های اردویی و ادعیه مناجات در سطح پایگاه ها است.

پایان پیام/

کد خبر 418671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha