دکتر مجتبی ذوالفقاری، مدیرعامل شرکت دانشگاهی دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه پیرو سفر یکروزه ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: در این سفر یکروزه در خصوص راه اندازی خط اعتباری ویژه استان مرکزی تصمیماتی گرفته شد.
عضو هیات علمی دانشگاه اراک افزود: شرکت های دانش بنیان بیشتر در حوزه فروش دانش تکیه دارد نه بر فروش محصول و از اینرو موضوع دانش بنیان تحولی نو در ایجاد ارتقا سطح علمی کشور است.
وی ادامه داد: طی سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان مرکزی دیدگاه ها در مورد این شرکت ارتقا پیدا کرد و به این نوع شرکت ها در راستای تولید دانش بها داده شد.
دکتر ذوالفقاری با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان بر اساس نظام دروازه ای، مهندسی همزمان، طراحی بر اساس نیازها و فرآیندگرایی فعالیت می کند، اظهار کرد: هم اکنون در استان مرکزی 14 شرکت دانش بنیان به ثبت رسیده که از این تعداد سیزده شرکت غیردانشگاهی و یک شرکت وابسته به دانشگاه است.
مدیرعامل شرکت دانشگاهی دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه در خصوص پروژه ها و برنامه های این شرکت دانشگاهی دانش بنیان به طرح ریزی ساخت مخزن خلا جهت نگهداری از محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در صورت تکمیل پروژه و
تامین بودجه این تکنولوژی، کشورمان در نگهداری محصولات کشاورزی که یکی ازنیازهای مهم است بی نیاز می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه اراک تصریح کرد: حفظ پایایی محصولات تولیدی از طریق انجام آزمون های عملکردی و قابلیت اعتماد و اطمینان در راستای تجاری سازی علم و پژوهش و رضایتمندی مشتریان از وظایف اصلی شرکت دانش بنیان است.
وی در ادامه مهمترين اهداف اين شركت را خلق، توسعه و به كارگيري دانش و فناوري با هدف گسترش و كاربرد اختراع و نوآوري ها ايجاد، تدوين و بهبود دانش و فناوری در فرآیندهای تکوین، توليد قطعات، مجموعه ها و تجهيزات داراي فنآوری های برتر و ارائه مشاوره در راستاي بهبود سيستم ها عنوان کرد.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: مدیرعامل شرکت دانشگاهی دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه گفت: تجاری سازی علم پژوهش گام بلندی درراستای خودکفایی ایران اسلامی است.
کد خبر 418163
نظر شما