به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین صالح امروز (26 آبان ) در نشست خبري با خبرنگارن با اشاره به فعالتهاي جامعه المصطفي در حوزه علوم اسلامي گفت: جامعه المصطفي يك نهاد آموزشي پژوهشي است كه در عرصه بين المللي و در عرصه مخاطبين غير ايراني فعاليتهاي گسترده اي را انجام مي دهد.
وي افزود: جامعه المصطفي به جهت ارتباط با طلاب غير ايراني از ویژگی های خاصی برخوردار مي بشد و با توجه به نياز جامعه جهاني انتظار از چنين مجموعه اي به عنوان ك نهاد علمي ديني و حوزوي بسيار زياد مي باشد.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی ادامه داد: در حال حاضر از 120 كشور جهان در شهر قم طلبه داريم كه با توجه به ارتباط این نهاد با ساير مذاهب جهان اسلام توانسته ايم به نحوی با مراکز علمی، دانشگاه ،حوزه و علمای اسلام برقرار سازيم.
حجت الاسلام والمسلمین صالح تصريح كرد: همچنين در اين راستا با بيش از 100 حوزه و كالج خارج از كشور در ارتباط هستيم كه نشان مي دهد كه اين عملكرد يك کار علمی فرهنگی است که به برکت پیروزی انقلاب اسلامی بدست آمده است.
وی يادآور شد: یکی از وظایف مهم جامعه المصطفی ابلاغ پیام ديني متناسب با نیازها و ادبیات معاصر در سطح جهان و آشنايي و آموزش جوانان مسلمان با معارف اسلامی است كه بايد به ان توجه شود.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی با اشاره به جايگاه فاخر وارزشمند جامعه المطفی در کنار الازاهر،گفت:مهم ترین وظیفه این نهاد دینی توانمند سازي طلاب جامعه المصطفي در مسير توسعه معارف قرآن در سطح جهان است که بايد براي رسيدن به اين هدف برنامه ريزي بلندمدت در جهت توسعه علوم قرآني انجام شود.
وی در ادامه خاطر نشان ساخت: در حال حاضر بیش از 360 مركز دارالقرآن به عنوان يك شبكه بزرگ قرآني در جهان توسط جامعه المطفی تاسیس و پشتیبانی شده است كه در شرايط حساس كنوني با توجه به حركت خشن گروههاي افراطي مانند داعش در سطح جهان وظيفه طلاب ديني در جامعه المصطفي براي نشان داده چهره حقيقي اسلام بسيار سنگين مي باشد.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی با بيان اينكه فعاليت در زمينه قرآني بزرگترين كار فرهنگي است چرا که قرآن يك كتاب انسان ساز و جامعه ساز است كه همه دستگاه و نهادها بايد در زمینه قرآنی فعاليت مطلوبي را انجام دهند.
حجت الاسلام و المسلمين صالح عنوان كرد: بیستمین جشنواره بین اللمی قران و حدیث المصطفی در راستاي توسعه انس با قرآن کریم، بالابردن شناخت و معرف مخاطبان نسبت به قرآن، معرفی چهره ها و شخصیت ها به عنوان الگوی قرآنی در استان قم برگزار خواهد شد.
وي اظهار داشت: يكي از اهداف برگزاري اين جشنواره ارتباط با اعضای فارغ التحصیل اين نهاد است كه امسال همزمان با برگزاري اين جشنواره دستاوردها و آثار آیت الله جوادی املی در جشنواره بین الملی قران و حدیث معرفي خواهند شد .
حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به فارغ تحصيلي 30 هزار نفر طلبه در جامعه المصطفي گفت: یکی از سیاست های جشنوراه قرآن و حديث حركت در راستای رسالتهاي حوزوی است و نبايد تنها به مقوله تلاوت و صوت و لحن توجه شود بلكه يك طلبه بايد به عنوان يك مبلغ دینی با معارف دینی و کتب قرانی به عنوان يك منبع مهم آشنا بوده و در اين راستا مطالعه داشته باشند.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی افزود: توجه به صحيفه سجاديه و نهج البلاغه يكي از ديگر وزيكردهاي برگزاري اين جشنواره است كه به صورت همزمان با قرآن و حدیث پرداخته مي شود.
وي گفت: بيستمين جشنواره قرآن و حديث با عنوان فرهنگ و سبک زندگی قرآنی نامگذاري شده است.
حجت الاسلام و المسلمين صالح عنوان كرد: در حال حاضر 13 هزار طلبه از 120 کشور در جامعه المصطفي حضور دارند كه اين جشنواره و المپياد در چهل کشور جهان به عنوان بزرگ ترین رویداد قرآنی جهان اسلام برگزار مي شود.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی ادامه داد: اين جشنواره در بیش از 30 رشته برگزار می شود كه 3 هزار نفر از خواهران طلبه غیرایرانی مخاطبان این جشنواره در داخل کشور مي باشند.
وی با اشاره به تفكيك موضوعي اين جشنواره در سه بخش عمده مهارتی، معارفی و تولیدات آثار گفت: برای رعایت عدالت سطح مقاطع تحصيلی در 15 مقطع رشته برای مخاطبان طراحی شده است.
حجت الاسلام و المسلمين صالح بيان داشت: مرحله مقدماتی و شفاهی جشنواره قرآن و حديث از اول آذر تا هفتم آذر در قم و سایر نمایندگی ها برگزار شده و آزمون کتبی نيز به صورت آن لاین از پنج اذر تا دوزادهم اذر به صورت غیرحضور برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگي تربيتي جامعه المصطفي گفت: همچنين مرحله نهایی بخش شفاهی نيز 14 بهمن ماه در ایام الله دهه فجر در قم برگزار شده و در 15 بهمن ماه در سالن قدس مجتمع امام مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و حديث برگزار مي گردد.
پايان
نظر شما