به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سردار دکتر حسین انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور عصر امروز(25 آبان) در آیین تکریم و معارفه مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان که در مرکز فرهنگی شاهد و ایثار برگزار شد، اظهار کرد: استان گیلان شناسنامه ارزشمندی در حوزه دفاع مقدس دارد.
وی با بیان اینکه رشیدترین و شجاع ترین رزمندگان در لشکر 25 کربلا را مردم این خطه تشکیل میدادند، افزود: شهیدانی چون قلیپور، بیگلو، خوش سیرت، املاکی و... هشت هزار شهید استان دلیل محکمی بر این ادعا است.
دکتر انصاری با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم احسانبخش، نماینده فقید ولی فقیه در گیلان، افزود: احسانبخش یکی از بزرگانی است که در دفاع مقدس و پشتیبانی از رزمندگان خدمات ارزشمندی ارایه کردند.
وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن 26 آبان سالروز آزادسازی سوسنگرد، بیان کرد: مقام معظم رهبری دفاع مقدس را به یک گنجینه تعبیر کردند که آزاد سازی شهر سوسنگرد در 26 آبان 59 یک گوشهای از این گنجینه ارزشمند است.
دکتر انصاری با تاکید بر اینکه باید این گنجینه را بشناسیم و به آیندگان نیز بشناسانیم، اذعان کرد: برای آزادی سوسنگرد غیور مردانی در اوج مظلومیت، در کنار روزهای سخت و دشوار همراه با تحریمها و تهدیدهایی که با آن مواجه بودند تا پای جان و شهادت برای آزادی آن ایستادند و پیروز شدند.
وی با بیان اینکه عملیات سوسنگرد همزمان با پنج استان ما که بلافاصه درگیر جنگ شدند، آغاز شد، گفت: کارشکنیهای بنی صدر به عنوان نخست وزیر ایران که تفکرات لیبرالی دشمن را دنبال میکرد، کاری از پیش نمیبرد.
دکتر انصاری گفت: سقوط سوسنگرد برای دشمن راهی برای تصرف اهواز بود.
وی درس بزرگ در آزاد سازی سوسنگرد را تبعیت از امامت، ولایت و فرمانبرداری از فرمانده کل قوا، عنوان کرد و افزود: در بررسی فرازها و سخنان امام خمینی(ره) وقتی ایشان فرمودند باید حصر سوسنگرد شکسته شود، و حتی در روز25 آبان یعنی یک روز قبل از آزادی سوسنگرد ایشان تاکید کردند که بایستی تا فردا سوسنگرد آزاد شود، و این امر محقق شد، دلیل بر ولایتمداری مردم و اطاعت از ولی بود.
دکتر انصاری تصریح کرد: امروز میبینیم که ایران چگونه در دنیا تاثیر گذار است و حداقل به عنوان یک کشور بزرگ اثر گذار در منطقه باعث شده تا کشور قدرتمندی چون آمریکا برای رهبر ما نامه بنویسد.
وی با بیان اینکه با دستهای خالی هم میشود علی رغم همه تهدیدها و تحریمها ایستاد و موفق شد، گفت: درس بزرگ دیگر از آزادسازی سوسنگرد، این است که راه آن با راه شهدای کربلا، یکی است.
دکتر انصاری با تاکید بر اینکه تفکر و فرهنگ عاشورا در آزادسازی سوسنگرد نقش داشت، افزود: پس از آزادی سوسنگرد این شهر، شهر "عاشقان شهادت" نامگذاری شد چرا که مردم این شهر همان راهی را رفتند که یاران امام حسین(علیه السلام) در کربلا رفتند.
وی اضافه کرد: هر چند خاطرات این حوادث ممکن است در گذر ایام دچار تحریف شده و در لابهلای تاریخ کم رنگ شوند اما وظیفه ما است که با پالایش و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این روزها را در تاریخ زنده نگه داریم تا از یاد نروند.
دکتر انصاری در ادامه با تاکید بر اینکه باید همواره قدر، منزلت و تکریم خانواده معظم شهدا را داشته باشیم، گفت: خانواده شهدا و ایثارگران، انسانهایی عادی نیستند، چرا که عظمت وجود آنان با توجه به حرفهایی آسمانی که میزنند دلیل بر این است که آنها انسانهایی متصل به منبع الهی، هستند.
وی طی گزارشیف اولویتهای بنیاد شهید در سال 93 را تکریم و بزرگداشت جامعه ایثارگری که طرح سپاس نیز در همین راستا برگزار میشود، تعامل با همه دستگاهها و نهادها، توانمندسازی و توسعه در تشکلهای جامعه ایثارگری و... عنوان کرد و افزود: ساماندهی گلزارهای شهدا نیز به عنوان یک کار فرهنگی برای این است که نماد مقاومت برای نسلهای آینده حفظ شود.
دکتر انصاری در ادامه از زحمات 33 ساله احمد اسماعیلی که به سن بازنشستگی رسیدهاند، تشکر و قدردانی کرد و گفت: ابراهیم طاهرنژاد، نیز با 24 سال تجربه در بنیاد شهید که 12 سال آن را در استان گیلان گذرانده است بیشک جایگزینی مناسب از لحاظ وابستگی و تعصب برای خانواده شهدا و جامعه ایثارگری استان گیلان است.
پایان پیام/
نظر شما