ترویج فرهنگ کتابخوانی موجب توسعه جوامع بشری است

خبرگزاری شبستان: مشاور فرهنگی و اجتماعی استاندارگلستان گفت: توجه به بسترسازی‌های لازم و ايجاد مراکز کتابخوانی، کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی و ترويج فرهنگ مطالعه، امری لازم و ضروری است که موجب توسعه و پیشرفت جوامع بشری می شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر زنگانه، مشاور فرهنگی و اجتماعی استاندار گلستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان اظهار داشت: مطالعه و بهره گیری از کتاب های مفید، بهترین راه در جهت رشد و تعالی اندیشه ها و شخصیت افراد جامعه است که می تواند به عنوان بهترین تفریح و سرگرمی نیز در سبد خانواده ها قرار گیرد.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و استفاده از عنوان «فرهنگ» در نامگذاری امسال افزود: ترویج فرهنگ مطالعه در کشور باعث ارتقاء سطح آگاهی و علم در افراد جامعه می شود و به خودی خود، از میزان آسیب های فرهنگی و اجتماعی که گریبان گیر جوامع امروزی است می کاهد.

 

حجت الاسلام زنگانه اذعان داشت: دین مبین اسلام، به سبب اينکه برای علم و دانش و کسب علم و تفکر در پديده‌های جهان هستی اهميت خاصی قائل شده است، به تبع آن، برای دانشمندان و علمای دين و دانش هم فضيلت و اعتبار خاصی قائل شده و ويژگی مهم علم و دانش را، دوام و ماندگاری منافع آن، هم در اين دنيا و هم در آخرت برای افراد دانسته است.

 

وی با تاکید بر جایگاه علم در دین مبین اسلام، گفت: در روايات و احاديث هم عالمان بر عابدان برتری دارند، زیرا منافع عبادت تنها شامل شخص عابد است ولی منافع علم هم شامل عالم و هم شامل ساير افراد می شود.

 

 حجت الاسلام زنگانه در ادامه تاکید کرد: در قرآن و اسلام، کتاب و کتابخوانی از جايگاه بس عظيمی برخوردار است که اهمیت والای کتاب و کتاب خوانی را به ما همواره تاکید می کند.

 

مشاور استاندار گلستان خاطرنشان کرد: بررسی محتوای کلام ‌الله مجيد نشان می دهد که واژه کتاب به اشکال مختلف 255 بار، واژه علم 582 بار، واژه قلم 2 بار، و واژه اقرأ 3 بار در قرآن تکرار شده است که بیانگر اهمیت زیاد علم، دانش و کتاب در دین مبین اسلام است.

 

وی در ادامه گفت: در نتيجه مطالعه و کتابخوانی و تحصيل علم و دانش از فرايض بسيار مؤکد در دين مبين اسلام، قرآن کريم و احاديث و گفتار بزرگان دانش است و لازم است در جامعه توجهی ویژه به آن شود.

 

حجت الاسلام زنگانه یادآور شد: توجه به بسترسازی‌های لازم و ايجاد مراکز کتابخوانی، کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی و ترويج فرهنگ مطالعه، امری لازم و ضروری است که موجب توسعه و پیشرفت جوامع بشری می شود.

 

وی همچنین تاکید کرد: مطالعه، كتابت و نگارش از گرانمايه ‏ترين و مهمترين امور بشر محسوب می شود، زیرا بزرگترين عامل صيانت و نگهبانى از انديشه‏ ها و علوم دانشمندان است.

 

مشاور فرهنگی و اجتماعی استاندارگلستان گفت: بهره گیری از علوم و انديشه ‏ها باعث رشد فكرى و عملى اجتماع می شود و علم با تمام ارزش ذاتى ‏اش اگر انتقال پيدا نكند و محبوس بماند ارزشی ندارد، لذا ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی از ضروری ترین مایحتاج جامعه است.

 

پایان پیام/

کد خبر 416873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha