ایجاد بستر فرهنگ قرآنی اولویت کار کانون های مساجد است

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد ستاد عالی کانون های مساجد کشور، گفت: ایجاد زمینه و بستر لازم در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی از اولویت های اصلی ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد است.

مجتبی میرزایی، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد، صبح امروز(22 آبان) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: جشنواره قرآنی مدها متان فضای رقابتی سالمی در اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد ایجاد می کند.

 

وی، افزود: این فضای رقابتی با توجه با کارکردهای مساجد و کانون های فرهنگی و هنری در راستای کمک به ایجاد فرهنگ و جامعه قرآنی است که در این راستا تلاش شده است زمینه ای مناسب برای رقابت جوانان و نوجوانان عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد و ایجاد انگیزه در فراگیری رشته های مختلف قرآنی ایجاد شود.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد، تصریح کرد: همه قرآنی ها و اهل قرآن، فراگیری و یادگیری قرآن را از مسجد آغاز کرده اند و طبیعی است که کانون های مساجد به عنوان یکی از کارکردهای اصلی و فلسفه وجودی خود و همچنین حضور جوانان علاقه مند به فراگیری رشته های قرآنی در این مراکز، در این زمینه فعالیت داشته باشد.

 

میرزایی، با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین ابزار مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، توجه به  قرآن و دانش قرآنی است، ابراز کرد: یکی از مواردی که فلسفه وجودی کانون های فرهنگی و هنری محسوب می شود همین بحث مقابله با تهاجم فرهنگی و جمگ نرم دشمن است و در این راستا ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری در طول سال با اجرای برنامه های آموزشی و تربیتی و مسابقات قرآنی در تلاش است که این زمینه مناسب را برای جوانان و نوجوانان فراهم کند.

 

وی، تصریح کرد: ذات کار مسجد و فلسفه وجودی مسجد می طلبد که فعالیت های قرآنی در این پایگاه های فرهنگی و عبادی، پررنگ تر باشد و برنامه های قرآنی را محور قرار دهیم، البته در این زمینه از سایر رشته های هنری و فرهنگی نیز غافل نشده و با به کارگیری ابراز فرهنگی و هنری از جمله عرصه های نمایش، تئاتر و هنرهای تجسمی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی تلاش خواهیم کرد.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد، یادآور شد: شناسایی و معرفی چهره های جدید و استعدادهای قرآنی و کشف و حمایت از آنان از اهداف عالیه برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان  که تا کنون از دل این جشنواره، چهره ها و استعدادهای قرآنی شاخصی به کشور معرفی شده و اکنون جامعه قرآنی از وجود این افراد بهره مند شده است.

 

میرزایی، با اشاره به اینکه این جشنواره به صورت استانی تا کنون در 16 استان کشور برگزار شده است، افزود: در هر استان متناسب با تعداد کانون های فرهنگی و هنری، تعداد افراد شرکت کننده استانی متفاوت است اما در استان یزد این تعداد در حدود 800 نفر بوده است که این آمار جالبی است و نشان دهنده استقبال و شور جوانان در فراگیری امور قرآنی است.

 

وی، با بیان اینکه مرحله کشوری این جشنواره در استان خوزستان برگزار می شود، گفت: به علت برگزاری مسابقات قرآنی دانشجویان اسلام در دیماه سال جاری، برگزاری مرحله کشور جشنواره مدهامتان به احتمال زیاد به همن سال جاری موکول خواهد شد و این امر نیز در صورت نهایی شدن به اطلاع همه دبیرخانه های کانون های فرهنگی و هنری در کشور خواهد رسید.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد، ابراز کرد: سامانه اینترنتی جوانان مساجد کشور در حال فعالیت است و اعضای کانون های فرهنگی و هنری و علاقه مندان به رشته های قرآنی می توانند با مراجعه به این پایگاه  در سامانه بانک اطلاعاتی آن ثبت نام کنند.

 

میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: این جشنواره زمینه ای مناسب برای حضور علاقه مندان علوم و رشته های قرآنی است که نمی توانند در جشنواره ها و یا مسابقات قرآنی به صورت تخصصی و فنی شرکت کنند و از این نظر جشنواره قرآنی مدها متان همواره با استقبال مناسبی از سوی جوانان و نوجوانان کشور در نقاط مختلف روبرو شده است.

 

گفتنی است، تا کنون بیش از 14 هزار جوانان و نوجوانان عضو کانون های مساجد در جشنواره قرآنی مدهامتان حضور داشته و پیش بینی می شود که این تعداد تا پایان مرحله استانی در سراسر کشور به بیش از 40 هزار نفر برسد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 416670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha