عزادار حسيني باید رفتار و کردار خود را با سيره امام حسین(ع) تنظیم کند

خبرگزاري شبستان: امام جمعه شهرستان جويبار بر ضرورت بهره گيري از سبك زندگي ائمه اطهار(علیهم السلام) براي تشكيل خانواده و حفظ آن تاكيد كرد و گفت: عزادار حسيني باید رفتار و کردار خود را با سيره امام حسین(علیه السلام) تنظیم کند.

حجت الاسلام محمداسماعيل قلي پور، امام جمعه شهرستان جويبار امروز (22 آبان) با اشاره به اينكه بنيان خانواده يكي از مهمترين بنيادهاي زندگي هر انسان است كه مورد توجه ويژه اسلام قرار دارد، به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: همه موفقيت هاي هر فردي از خانواده آغاز مي شود.

 

وي افزود: از دیدگاه اسلام خانواده کانونی است که در آن، ارزش‌های اخلاقی، باورهای دینی و روابط اجتماعی شکوفا شده و از نسلی به نسل دیگر انتقال می‌یابد.

 

حجت الاسلام قلي پور با بيان اينكه اگر بخواهيم يك نگاه دقيق در رابطه با عاشورا و زندگي امام حسين (عليه السلام) داشته باشيم، تصريح كرد: در راستاي تقويت بنيان خانواده درس هاي زندگي اهل بيت(عليهم السلام) به ويژه امام حسين(عليه السلام) كه كامل ترين و جامع ترين الگو براي رسيدن به قله كمال انساني است، وجود دارد.

 

وي با اشاره به اينكه خانواده بيشترين مسئوليت را در تربيت، رشد و تكامل مادي و معنوي انسان ها و جوامع بشري برعهده داشته و دارد، خاطرنشان شد: بايد با رجوع به سيره اهل بيت(عليهم السلام) و پيشينيان نقاط قوت و تزلزل بنيان خانواده را پيدا كرد كه اگر نقات قوت را دريابيم و آن را تقويت نماييم در مقابل نقطه ضعف نيز كمتر مشاهده مي شود.

 

حجت الاسلام قلي پور، بر ضرورت بهره گيري از سبك زندگي ائمه اطهار(عليهم السلام) براي تشكيل خانواده و حفظ آن تاكيد كرد و گفت: «اللهم اجعل محياي محيا محمد و آل محمد» بارالها زندگي دنيايي مرا بسان زندگي پيامبر و آل پيامبر قرار بده.

 

وي با بيان اينكه در واقعه عاشورا همه چيز براي يك خانواده موفق بوده و تاكيد شده است، اظهار كرد: رسول اکرم(صل الله عليه وآله) نخستین شرط در خوشبختی را همسر خوب و صالح می‌داند «من سعاده المرء المسلم الزوجه الصالحه»؛ اخلاق اسلامي از سوي زن به شوهر و بالعكس در كاروان سيدالشهداء به وضوح ديده مي شد.

 

حجت الاسلام قلي پور افزود: رسول خدا(صل الله عليه وآله) مي فرمايند: بهترين شما فردي است که براي خانواده اش بهتر باشد و من از همه شما براي خانواده ام بهترم.

 

وي با اشاره به عشق و اظهار محبت امام حسين(عليه السلام) به اهل بيت و در مقابل علاقه ياران آن حضرت به خانواده هايشان، خاطرنشان شد: اين مهم در رفتار زهير و حبيب بن مظاهر كه به نوعي با خانواده همراه بودند در تكريم رعايت ادب متجلي است.

 

حجت الاسلام قلي پور ادامه داد: علاوه بر عشق و دوستي حاكم در سپاه اباعبدالله الحسين(عليه السلام)، زندگي حر تا قبل از پيوستن به امام حسين (عليه السلام) سراسر ظلم و ستم بود كه موجب تزلزل خانواده مي شود.

 

وي با بيان اينكه در خانواده بايد اهل گذشت و فداكاري باشيم، گفت: در زندگي مشترك بايد از خودخواهي، منيات و اعتباراتي كه براي خود قائل هستيم، بگذريم؛ در محيط خانواده، زن و مرد بايد خود را فداي زندگي مشترك كنند؛ فرهنگ گفت و گو باید در میان زن و مرد و کل اعضای خانواده رایج شود تا بتوان خانواده ای مملو از آرامش داشت.

 

حجت الاسلام قلي پور اضافه كرد: امام حسین (علیه السلام) تا آخرین لحظه با عمر سعد، از روی شفقت در جهت اتمام حجت گفت و گو کرد و هدف قيام عاشورا را بيان داشت.

 

وي با اشاره به اينكه از يك سو خلف وعده و از طرفي پايبند بودن به عهد و پيمان در واقعه عاشورا ديده مي شود، اظهار كرد: پايبندي به عهد و پيمان زمان ازدواج موجب استحكام خانواده مي شود.

 

حجت الاسلام قلي پور همچنين به نشاط موجود در سپاه سيدالشهداء(عليه السلام) اشاره كرد و گفت: ياران آن حضرت با اينكه مي دانستند جنگ در ظاهر به نفع آنها به پايان نمي رسد اما به جهت اينكه براي خدا و حفظ دين رسول خدا مي جنگيدند شور و نشاط داشتند.

 

وي با بيان اينكه کسی که با شركت در مجالس روضه برای امام حسین(عليه السلام) عزاداري می کند باید رفتار و کردار خود را نیز با سيره آن حضرت تنظیم کند، ادامه داد: امروز ديده مي شود برخي ها به دنبال شادي هاي كاذب مي روند اگر بخواهيم نشاط حقيقي باشد بايد كار خدايي باشد.

 

حجت الاسلام قلي پور با بيان اينكه نشاط حقيقي درپي سحرخيزي، نماز اول وقت، رعايت تقوا، انس با قرآن، دعا و رعايت حجاب پديد مي آيد، گفت: برخي ها با گوش دادن موسيقي مي خواهند خود را با نشاط نشان بدهند اما در دل غصه دارند.

 

وي افزود: حلال خوري، وجدان كاري، عدم خستگي در مسيرخدا، صبر و شكيبايي، سعه صدر داشتن، تقسيم كار، مسئوليت پذيري نيز از راه هاي حفظ خانواده محسوب مي شوند.

 

پايان پيام/

 

 

 

کد خبر 416650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha