دانشگاه های استان مرکزی باید در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان گام بردارند

خبرگزاری شبستان: استاندار مرکزی گفت:‌ امروزه اقتصاد ما به بحث شرکت های دانش بنیان گره خورده و استقلال و پیشرفت ما در گرو بها دادن به این شرکت ها است که اگر این امر محقق شود کشور برای همیشه بیمه می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مهندس محمد حسین مقیمی استاندار استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن هفته فرهنگی تفرش نهمین نشست شورای هماهنگی دانشگاه های استان مرکزی که شامگاه گذشته(20 آبان) در دانشگاه تفرش برگزار شد گفت: تقویت ارتباط با صنعت و توسعه شرکت های دانش بنیان از مهمترین اولویت مورد توجه استانداری است.

استاندار مرکزی با اشاره به مشکلات دانشگاه در زمینه فاضلاب خوابگاه های دانشجویی و کمبود بودجه در حل این مشکل یادآور شد: این مشکل از طریق شرکت آب و فاضلاب استان پیگیری و مطالعات آن در سال جاری انجام و اعتبارات لازم برای حل این مشکل در سال آینده تخصیص می شود و  در خصوص بدهی و کسری های مالی دانشگاه تفرش نیز با وزارت علوم مکاتبه می کنم.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به گذشت بیش از 25 سال از تاسیس دانشگاه تفرش تاکنون یک چهارم طرح های توسعه این دانشگاه انجام شده است.

دکتر عباس صلاحی افزود: جذب دانشجو در رشته های علوم پایه علاوه بر درآمد زایی، توسعه دانشگاه تفرش را شتاب داده و این دانشگاه را به افقی که برای توسعه این دانشگاه ترسیم شده است نزدیک می کند.

وی مشارکت خیرین در پروژه های عمرانی، درخشش فارغ التحصیلان این دانشگاه در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 93 و پیشتاز بودن این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت را از مهمترین افتخارات این دانشگاه عنوان کرد.

رییس دانشگاه تفرش نیز در این نشست گفت: حرکت در جهت بهبود کیفی، توسعه کمی، رسیدن به مرز سه هزار دانشجو و قرار گرفتن در بین 40 دانشگاه برتر کشور و منطقه را از مهمترین برنامه های کلان دانشگاه تفرش در جهت رسیدن به توسعه است.

دکترمحمد قاسم سحاب تاسیس رشته های جدید و قابل رقابت با دانشگاه های کشور نظیر ایجاد رشته مهندسی معماری بناهای سنتی و میراث فرهنگی، ایجاد پژوهشکده های پدافند غیر عامل و محیط زیست و توسعه روابط بین الملل به منظور تبادل دانشجو و منابع علمی با دانشگاه های خارج از کشور را از مهمترین اهداف دانشگاه  تفرش در راستای شاخص نمودن این دانشگاه در بین دانشگاه های کشور عنوان کرد.

وی در ادامه تعریف یک طرح پژوهشی مشترک بین کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان با توجه به نیاز استان و ویژگی های زیست محیطی آن با عنوان طرح جامع مطالعات زیست محیطی استان مرکزی و روش های مبارزه با آلاینده و سالم سازی محیط زیست را پیشنهاد کرد.

تشریح برنامه های اتاق فکر دانشگاه های استان و نقش دانشگاه ها در این خصوص توسط  آقای دکتر حاجی بابایی مدیر محترم اتاق فکر دانشگاه های استان و توسط تجلیل از مقام علمی دکتر سید محمد میرشکرایی، مهندس ایرج حسابی، مهندس غلامرضا سحاب و دکتر محمد حبیبی به عنوان معاون فرهنگی قابل تقدیر وزارت علوم در جشنواره حرکت و همچنین رونمایی از کتاب " تاریخ خجسته" در خصوص زندگی، زمانه و آثار استاد ابوالقاسم سحاب از سال 1335 تا 1275 به کوشش غلامرضا سحاب از مهمترین برنامه های جانبی این نشست بود.

پایان پیام/

کد خبر 416372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha