شناسایی استعدادهای قرآنی، افتخار کانون های مساجد/ حضور 40 هزار نفر در جشنواره مدهامتان

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، گفت: هدف اصلی برگزاری مسابقات قرآنی مدهامتان ویژه اعضای کانون های فرهنگ و هنری مساجد، شناسایی استعدادهای قرآنی در رشته های مختلف است.

مجتبی میرزایی، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، صبح امروز(20 آبان) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: از سال 81، بعد از اینکه ایجاد فضاهای رقابتی هنری فرهنگی و جشنواره ای در ستاد عالی کانون های مساجد مطرح شد، برنامه های مختلفی فرهنگی و هنری در دستور کار این نهاد قرار گرفت.

 

وی، افزود: یکی از این برنامه های فرهنگی و هنری که علاقه مندان زیادی را متوجه خود کرده و  بیشتر اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز در این رشته ها فعال بودند، مباحث قرآنی بوده و دلیل ذات وجودی کانون های فرهنگی و هنری مساجد این بوده که انس و الفت به قرآن در برنامه های کانون ها وجود داشته باشد.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، تصریح کرد: اولویت اصلی این بوده که ما بتوانیم این افراد را شناسایی کنیم و با همین هدف عالیه این برنامه ریزی انجام شد و در فعالیت  کانون های فرهنگی و هنری، یکی از معتبرترین، ثابت ترین و با کیفیت ترین جشنواره ها، همین مسابقات قرآنی  موسوم به مدهامتان است.

 

میرزایی، ابراز کرد: مدهامتان، آیه 64 سوره الرحمن، کوچکترین آیه مفهومی قرآن است و یکی از توصیفات بهشت که خدواند در سوره الرحمن  به خصوصیات بهشت اشاره کرده، می باشد، این عنوان را  انتخاب کردیم برای اینکه هم این جشنواره در اذهان شرکت کنندگان باقی بماند و هم ثبت شود و خود این جشنوراه فی نفسه با آیه قرآنی همراه باشد.

 

وی، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره از سال 86 در دستور کار ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد قرار گرفت، ابراز کرد: جشنواره قرآنی مدهامتان چه به لحاظ کیفیت و چه به لحاظ کمیت، یکی از معتبرترین جشنوارهای جوانان مساجد و کانون های فرهنگی و هنری است.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، تصریح کرد: تلاش شده که با ایجاد یک فضای رقابتی سالم، فعالان قرآنی را از بین کانون های مساجد را شناسایی کنیم و با ایجاد حمایت مادی و معنوی در مرحله بعد از شناسایی و حضور در مسابقات قرآنی مختلف به جامعه قرآنی کشور معرفی کنیم.

 

میرزایی، با اشاره به اینکه امسال به حول و قوه الهی نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان برگزار می شود، یادآور شد: این مسابقات جای خود را در بین جوانان و نوجوانان باز کرده و در دو مرحله استانی و کشوری کار خود را در سراسر کشور از 21 شهریور سال جاری آغاز شده و تا الان در 16 استان برگزار شده و باقی استان ها نیز تا هفتم آذر فرصت دارند که مرحله استانی را برگزار و افراد برگزیده خود به برای شرکت در جشنواره کشوری در استان خوزستان معرفی کنند.

 

وی، افزود: مرحله استانی در 7 رشته قرائت، اذان، ترتیل، حفظ و تفسیر، صحت حمد سوره و اذکار نماز و مفاهیم قرآنی و نهج البلاغه برگزار می شود و در مرحله کشوری در 5 رشته به جز صحت حمد سوره و اذکار نماز و مفاهیم قرآنی و نهج البلاغه برگزار می شود.

 

 مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، ابراز کرد: طی ارزیابی صورت گرفته در 16 استانی که جشنواره مدهامتان را برگزار کرده اند، حدود 14 هزار نفر تحت پوشش این جشنواره قرار گرفته اند و پیش بینی می شود بیش از 40 هزار نفر از اعضای کانون های فرهنگی و هنری در این مسابقات در سراسر کشور حضور داشته باشند.

 

میرزایی، تصریح کرد: در نهایت 220 نفر در 5 رشته قرائت، اذان، ترتیل، حفظ و تفسیر در مرحله کشوری در استان خوزستان حضور و با هم به رقابت خواهند پرداخت که از این تعداد در هر رشته 3 نفر برگزیده با رای هیئت داوران معرفی می شود که تاثیر به سزایی در شناسانده چهره های جوان و جدید قرآنی به جامعه دارد.

 

وی، یادآور شد: بسیاری از این افراد برگزیده جشنواره قرآنی مدهامتان که شناسایی و به جامعه معرفی شده اند تا کنون توانسته اند در مسیر ترقی و پیشرفت قرار گرفته و به عنوان چهره های شاحص قرآنی در جامعه پرورش یابند.

 

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان ستاد عالی کانون های مساجد، گفت: جناب آقای مهدی شایق از استان یزد و جناب آقای هژبری از استان اردبیل در رشته های قرائت و حفظ چندین سال شرکت کننده مسابقات قرآنی در کانون های مساجد بوده اند و این فضا و بستر مهیا شد که از این طریق مورد توجه و حمایت سایر نهادهای فرهنگی و قرآنی کشور قرار گیرند.

 

میرزایی،  در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از این افراد در حال حاضر به عنوان مربی قرآنی و تربیت مربی قرآنی در مراکز فرهنگی و قرآنی مشغول فعالیت بوده و این امر را افتخار خود می دانیم که زمینه کشف و  ایجاد فضای و بستر برای پیشرفت را فراهم و مهیا می شود و این را از افتخار  خود می دانیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 416137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha