به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، هفته کتاب و کتابخوانی فرصت تامل برانگیزی به منظور تبیین راهکارهای مبنایی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
تبلیغ کتاب و موضوعات مرتبط با آن با عناوینی چون نمایشگاه، همایش، نشست و مسابقه یکی از هزاران راهکار اجرایی برای قرار دادن کتاب در سبد خانوار است.
واما، متولیان امر به خوبی به این مهم آگاه هستند که با صرف بودجه حداقلی و اتخاذ راه کارهای اجرایی می توانند در زمینه بارور ساختن اهمیت مطالعه در میان گروه های سنی قدمی هرچند کوچک اما مفید بردارند.
اعضای برتر کتابخوان استان البرز که خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان البرز نیز در زمره آنان قرار داشت، صبح امروز (19 آبان) گرد هم آمدند و چالش های پیش رو تعمیم فرهنگ کتابخوانی در سطح اجتماع را مورد بررسی قرار دادند.
چالش ترغیب کتابخوانی پس از فصل کنکور
شفیعی، سرپرست نهاد کتابخانه های استان البرز با حضور در این نشست اظهار کرد: یکی از دغدغه های اساسی در امر تبیین فرهنگ کتاب مرتفع ساختن چالش کتابخوانی دوران کنکور و بعد از آن است.
این مسئول توضیح داد: محیط و فضای مطالعه کتابخانه های استان متناسب با نیاز متقاضیان نیست، و این کمبود فضا مواجه با حضور کنکوری ها است، که به عنوان کتابخوان عمومی مطرح هستند و دیگر پس از فصل کنکور به کتابخانه مراجعه نمی کنند و در زمره کتابخوان حرفه ای قرار نمی گیرند.
به گفته وی، زمینه های را باید در خصوص ترویج مطالعه با هزینه های کم تر از حجیب مردم باید در نظر گرفت، که به واسطه آن در مسیر فرهنگ کتابخوانی گام های اساسی برداشته شود.
وی نبود کتابخانه استاندارد را یکی از دغدغه ها و مشکلات عدیده استان دانست و خاطرنشان کرد: کتاب زیرساخت همه مسائل و دغدغه های اجتماعی است، این درحالی است که در سطح استان کتابخانه استاندار وجود ندارد.
سرپرست نهاد کتابخانه های استان البرز در پایان تاکید کرد: امروز علارغم جمعیت بالا و متقاضی این استان از 167 کتابخانه ای که باید در سطح استان داشته باشیم تنها 70 کتابخانه است و امیدواریم با در نظر گرفتن بودجه های لازم و عنایت خیرین نسبت به این نیاز استان برنامه ریزی شود.
پایان پیام/
نظر شما