بهگزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، حميد صرامي ،مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در بيستمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها گفت: در تحقق رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر موضوع بسيار مهم اين است كه پشتوانههاي نظري و علمي اين رويكرد مشخص شود به همين منظور 31 همايش علمي- تخصصي اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر از اواخر آبان ماه در كليه استانهاي كشور برگزار ميشود.
وي افزود: اين همايشها با بهرهگيري از ظرفيت نخبگان و اساتيد دانشگاهها بهمنظور اجتماعيكردن امر مبارزه با مواد مخدر به ويژه در عرصه كاهش تقاضا و با ارائه مقالات تخصصي و برگزاري ميزگردها و پنلهاي تخصصي برگزار خواهند شد.
مديركل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد ادامه داد: هدفي كه دنبال ميكنيم اين است كه افراد در بحث اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر با نگاه تقليلگرايانه به موضوع ننگرند، چون نگاه تقليلگرايانهاي كه در اين حوزه در حال شكلگيري است اين است كه برخي ميگويند، مسئولين وارد حوزه شوند، برخي ميگويند مردم و برخي تاكيد بر وارد شدن نخبگان و گروههاي مرجع همچون ورزشكاران، روحانيون و اصحاب رسانه دارند.
صرامي افزود: اما آنچه در در اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر دنبال ميكنيم اين است كه اين 4 گروه سياستمداران، نخبگان، گروههاي مرجع و مردم چگونه بايد هر يك سهم خود را در عرصه اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر ايفا كنند، لذا اين 31 همايش در استانها به اين سوالات پاسخ خواهد داد.
وي ادامه داد: ماحصل اين همايشها اين است كه از ديدگاههاي تئوريك برخوردار خواهيم شد و مشاركت نخبگان در ارائه مقالات در مباحث پيشگيري، درمان و مقابله با عرضه افزايش مييابد كه باعث ميشود نگاه علمي و نظري در اين عرصه تقويت شود. همچنين يك موج جديد علمي همراه با شركت مديران اجرايي ايجاد خواهد شد كه باعث ميشود پيوند بين دانشگاهها و مجريان در اجتماعي كردن امر مبارزه در 31 استان رونق بگيرد.
صرامي با اشاره به رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر افزود: در تمام بندهاي سياستهاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري در مبارزه با مواد مخدر به ويژه بندهاي نهم و دهم آن، بر مشاركت مردم، خانوادهها و حضور دستگاهها و مراكز علمي و مطالعاتي در اين مبارزه تاكيد شده است. همچنين بحث اجتماعي كردن مبارزه، از اواخر قرن 19 در جامعه جهاني مطرح شد و در قرن بيستم بسياري از كشورهاي توسعه يافته گام جدي در اين موضوع برداشتند و به نتايج خوبي در مديريت مصرف و مشاركت لايههاي اجتماع دست يافتند. لذا اگر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر با نگاه اخص علمي و مشاركت سياستمداران، نخبگان، گروههاي مرجع و مردم صورت بگيرد قطعاً در اجتماعي كردن امر مبارزه موفق خواهيم شد.
پایان پیام/
نظر شما