به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، دکتر سعید مهدوی کنی فرزند مرحوم آیت الله مهدوی کنی در این دیدار گفت: خدا را شاکریم که در ایام عزای اباعبدالله(ع) فرصتی حاصل شد تا خدمت دوستان قدیمی حضرت آیت الله مهدوی کنی و انقلاب، ریشه داران و جمع اصیل انقلابی حاضر شویم.
وی در ادامه بیان داشت: هر چند فضای دانشگاه معمولا کمتر موقعیت فعالیت سیاسی به معنای خاص حزبی اش را می دهد اما نگاه مرحوم آیت الله مهدوی کنی به حزب موتلفه اسلامی نگاه یک حزب به معنای سیاسی مطلق اش نبود زیرا یکی از شاخه ها و پایه های انقلاب محسوب می شود و دوستان قدیمی آیت الله مهدوی کنی همچون مرحوم آیت الله بهشتی ، شهید عراقی ،مرحوم عسگراولادی و ... این ها دوستان و یاران صدیق و امتحان پس داده انقلاب و ایشان بودند.
رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع ) در ادامه درباره سیره مرحوم آیت الله مهدوی کنی گفت: مرحوم آیت الله مهدوی کنی همواره به دنبال پیدا کردن تکلیف بود و این که وظیفه چیست به طور معمول خیلی از مومنین هم همین مسیر را دنبال می کنند و به طور طبیعی هر انسان متعهد به مکتب و مرام خود، دنبال این است که بهترین راه خدمت به هدف های مکتب و باورش را پیدا کند و سرلوحه کار خود قرار دهد.
وی ادامه داد: بعد از پیدا کردن تکلیف در هر مرحله ایستادن در اجرای این تکلیف است که در بسیاری اوقات و به اصطلاح عامیانه کم می آورند زیرا هزینه انجام تکلیف بسیار گران تمام می شود.
مهدوی کنی در ادامه تصریح کرد: کسانی که در انقلاب پشت سر امام و رهبری حرکت می کنند، این مسیر را اثبات کرده اند و مرحوم آیت الله مهدوی کنی هم یکی از چهره های شاخص استقامت در این مسیر بودند.
وی در ادامه با اشاره به موضوع عدالت گفت: افرادی که دارای یک نوع اخلاص هستند و توانایی ایستادن در مسیر را دارند اما باید اخلاص، اراده و عزم قوی و یک باور و یقین قوی و یک عقل سلیم برای انجام عمل حق را داشته باشند و برای رسیدن به حق، حقوق دیگر را زیر پا نگذارند و این معنای عدالت است و این ویژگی است که در وجود آیت الله مهدوی کنی به خوبی دیده می شد یعنی وقتی در مقابله و مواجهه با مخالف ترین مخالفان انقلاب قرار می گرفت در ضایع کردن حق آن ها اگر چه به نظر می آمد به ظاهر در تحقق آن هدف اصلی و وظیفه کمک کند اما ایشان در این مسیر قدم نمی زد .
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی در اوج لحظات سخت در میدان اگر احساس می کردند که چیزی گفته می شود که حق خصم مخالف و جبهه مقابل را تضییع می کند به آن اعتراف می کرد و از توهین کردن به شخصیت افراد یا نسبت دادن امور ذنی به اون ها چیزهایی که یقینی نبود مخالفت می کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سخنان خود با اشاره به مواضع آیت الله مهدوی کنی در فتنه 88 اظهار داشت: آیت الله مهدوی کنی در موضوع فتنه آنچنان قاطع عمل می کرد که طلاب و دانشجویان می گویند حاج آقا در مسئله فتنه عمار بود و در میدان ایستاد و حق را بیان کرد.
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی همواره اعتدال و عدالت را رعایت می کردند و به همین دلیل حتی مخالفین ایشان به درایت، ایمان و خیرخواهی ایشان اعتقاد داشتند.ایشان خارج از هوای نفس صحبت می کرد.
پایان پیام/
نظر شما