بهره گيري از اولویت های پژوهشی در دستورکار شورای فرهنگ عمومی باشد

خبرگزاري شبستان: دبيرشوراي فرهنگ عمومي مازندران از تشكيل 5كارگروه تخصصي دردبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي اين استان خبر داد و گفت: بهره گيري از اولویت های پژوهشی در دستورکار اين شورا باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی، دبيرشوراي فرهنگ عمومي و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(17آبان) در سومين جلسه شوراي فرهنگ عمومي اين استان در دفتر نماينده ولي فقيه با اشاره به اینکه ساختار دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در اين استان نیازمند پست سازمانی است، افزود: دبیرخانه نیاز به تجهیزات روز دارد و باید این دبیرخانه جدا از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران فعالیت کند.

 

وي با اشاره به جلسه دوم اين شورا با حضور حجت الاسلام شاه مرادي دبيرشوراي فرهنگ عمومي كشور، عنوان داشت: مقرر شد بودجه شورای فرهنگ عمومی مازندران بخشی توسط استانداری و بخشی دیگر نیز از شورای فرهنگ عمومی کشور تامین شود.

 

حجت‌الاسلام ابراهیمی با بيان اينكه در جلسه گذشته حجت الاسلام شاه مرادي خواستار تشکیل کارگروهی در راستای مصوبات شورای فرهنگ عمومی در استان شد، گفت: تاکنون پنج کارگروه در استان در این ارتباط تشکیل شد.

 

وی اضافه کرد: کارگروهای سبک زندگی، حفظ و مراقبت پیوستگی فرهنگي بین گذشته و حال، تقویت بنیان خانواده، چگونگی بهره‌مندی از طرفیت‌های پژوهشي ملي و منطقه‌ای و ترسیم برنامه‌ها و الويت هاي آینده شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها و استان تاكنون در دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي مازندران تشکیل شد.

 

حجت‌الاسلام ابراهیمی با اعلام اینکه فرصت‌ها و تهدید‌ات  فرهنگی زیادی در استان وجود دارد، خاطرنشان شد: باید زمینه بهره‌برداری از فرصت‌ها و مقابله با تهدیدها و استفاده از اولویت های پژوهشی نیز در برنامه کارگروه هاي شورای فرهنگ عمومی مطرح و تصمیم‌گیری شود.

 

وي در بخش ديگر از سخنانش با بيان اينكه برای تقویت برنامه‌های فرهنگی کارگروه ها نیاز به تقویت بودجه است، اظهار داشت: تدوين دانشنامه مازندران با وجود منابع غني و خريد 40ميليون كتاب مرجع هنوز بلا تكليف مانده است.

 

حجت‌الاسلام ابراهیمی همچنين به جشنواره بين المللي فيلم وارش در بابل اشاره كرد و گفت: ساخت پارك موزه دفاع مقدس، نمازخانه هاي بين راهي، بحث توسعه فرهنگي روستاها توسط كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مورد توجه مسئولان قرار گيرد.

 

حسین‌ اسلامی، رئيس ساري شناسي نيز در جلسه شوراي فرهنگ عمومي، از برپایی همایش بین‌المللی تاریخ شفاهی ایران در اسفندماه در مازندران خبر داد و گفت: برای توسعه فرهنگ باید نسبت به برقراری ارتباط فرهنگ گذشته و حال اقدام شود.

 

وي درخصوص استقبال قشر زيادي از نسل جوان از فضاي مجازي، اظهار داشت:  بعضا ديده شده است كه در مدت زمان برگزاری ایام عزاداری اباعبدالحسین(عليه السلام) همه پیام‌هایی که در این شبکه‌ها بین جوانان رد و بدل می‌شد، مربوط به عاشورا و قيام امام حسين(عليه السلام) و ياران آن حضرت بود بسیاری از اين پیام‌ها در حد منبر و روضه‌خوانی اثرگذار و قابل تامل بوده است.

 

اسلامي خواستار توجه بيشتر به مقوله فضاي مجازي و استقبال چشمگير جوانان از شبكه هاي اجتماعي شد و گفت: احداث باغ موزه دفاع مقدس در ساری عزم جدي مسئولان فرهنگي را مي طلبد.

 

سرتیپ دوم پاسدار محمد حسین بابایی، فرمانده سپاه کربلای مازندران نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی شهرستان ها دارای مجمع فرهیختگان شامل اقشار مردمی، اساتید، فرهنگیان، روحانیون و اصناف جهت انجام  فعالیت های فرهنگی است، افزود: در اين مجمع ها نگاه به اين سمت است كه روش هاي اجراي بيشتر اعمال شود و در مباحث نظري توقف نكنيم.

 

وي از تشکیل هشت کارگروه در ارتباط با توسعه فرهنگ اسلامی با محوریت سپاه کربلای مازندران خبر داد و گفت: در این کارگروه راهکارها به صورت عملیاتی پیگیری و اجرایی می‌شود  كه مي طلبد اعضاي شوراي فرهنگ عمومي مازندران نيز در اين كارگروه ها عضو شوند.

 

سرتیپ دوم پاسدار بابایی از برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری در مازندران خبر داد و افزود: در صدديم تا قابلیت‌های فرهنگی برجسته مازندران با وجود مفاخر و مشاهير ارزشمند و پيشينه تاريخي و حكومت علويان شيعي در اين ديار را براي مسافران و گردشگران برجسته و بيان نماييم.

 

حجت الاسلام سید مرتضی موسوی، معاون فرهنگی دادگستری مازندران با اشاره به مراجعه بيش از يكصد هزار فقره پرونده با موضوعات مختلف كه بعضا خانواده مطرح است به دستگاه قضايي اين استان، تاكيد كرد: در جلسات شوراي فرهنگ عمومي بايد تلاش كنيم  تا تعداد پرونده های اختلافات خانوادگی، طلاق و اعتیاد کاهش يابند.

 

پايان پيام/

 

 

 

 

کد خبر 415357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha