هادی اکبرزاده، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان اصفهان گفت: تکمیل چرخه علم و فناوری و استفاده از آن برای تولید ثروت در کشور از سیاستهای محوری است که در سالهای اخیر مدنظر مسئولان به ویژه رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تبدیل ایده به پدیده یا همان اصطلاح تولید ثروت و پس از آن فراهم کردن بازار بورس چرخهای است که بسترهای اجرایی شدن آن در کشور ما به صورت کامل اجرایی نشده است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با بیان اینکه برای برطرف شدن این خلأ در سیستم علمی کشور باید تمهیدات ویژهای اندیشیده شود، تصریح کرد: به منظور برطرف شدن چالشها در زمینه حمایت از نخبگان در سالهای اخیر دو اقدام اساسی در کشور به وقوع پیوسته است که در نخستین گام یک جزء از این چرخه تعاونیهای دانشبنیان شناخته شده است.
وی ادامه داد: قانون حمایت از تعاونیهای دانشبنیان در سال گذشته به منظور حمایت و ساماندهی به امور نخبگان و تبدیل ایدههای آنها به ثروت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
اکبرزاده افزود: در این قانون علاوه بر حمایت معنوی از تعاونیهای دانشبنیان، تجاریسازی ایدهها و طرحهای این موسسهها و شرکتها نیز پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه این قانون پس از تصویب به منظور اجرا به دولت ابلاغ شده است، گفت: مسیر دومی که برای تکمیل چرخه فناوری و علم در کشور طی شده است امضای تفاهمنامهای چهار جانبه در راستای توانمندسازی تعاونیهای دانشبنیان است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان بیان داشت: بر اساس این تفاهمنامه تسهیلات مورد نظر برای اجرای طرحهای دانشبنیان با روشهای آسانتر از گذشته به نخبگان کشور از سوی بانک توسعه تعاون پرداخت میشود.
پایان پیام/
نظر شما