به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسین خسروی، کارشناس مسائل سیاسی امروز (15 آبان) در این کارگاه آموزشی به نقش زنان در عرصه جنگ نرم اشاره کرد و اظهار داشت: جنگ نرم و سخت تفاوت های زیادی دارند به گونه ای که جنگ سخت محسوس ولی جنگ نرم، نامحسوس و کشته های جنگ سخت مایه عزت و سرافزاری آن کشور ولی کشته های جنگ نرم، مایه ذلت هستند.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران، یک حق الناس محسوب می شود، به بانوان و مادران امروز توصیه کرد که بصیرت خود را افزایش دهند و زمان شناس باشند.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه از سال 57 تا 88 حدود 8 شبکه ماهواره ای فارسی زبان فعال بود ولی از سال 88 تا 93 بالغ بر 175 شبکه ماهواره ای فارسی زبان راه اندازی شد، ادامه داد: در حال حاضر 80 شبکه ماهواره ای در راستای ترویج مد و پوشش فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه موسس شبکه فارسی وان یک اسرائیلی و پشتیبان شبکه من و تو یک فرد بهایی است، گفت: رهبر معظم انقلاب در مرداد سال 70 بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردند و در سال 82 ایشان فرمودند که مجهزترین سلاح دشمن در این جنگ نرم، رسانه و ماهواره ها هستند.
خسروی در ادامه به بیان آسیب های "دجال واره" اشاره کرد و با اشاره به اینکه کودکان 20 برابر بزرگسالان تاثیرپذیرتر هستند، اظهار داشت: بلوغ زودرس، خشونت طلبی، تنوع طلبی، پایین آمدن آستانه تحمل، الگوگیری از فرهنگی که نمی شناسیم، دور شدن از منزلت معنوی، تحقیر ارزشهای ملی، فروپاشی بنیان خانواده و ... از جمله مهمترین این آسیب هاست.
وی متوسط زمان ارتباط گیری ایرانیان با یکدیگر را 17 دقیقه ذکر کرد و افزود: کم شدن صله رحم، رشد و تقلید کورکورانه و کاهش جمعیت از دیگر پیامدهای ماهواره محسوب می شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه باید برنامه ریزی برای تمام اوقات زندگی به دقت و با حساسیت انجام شود، از بانوان خواست استفاده از فضاهای مجازی را به حداقل برسانند و توجه به آموزه های دینی و نظارت عمومی را طبق تاکیدات بزرگان دین در دستور کار و زندگی خود قرار دهند.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی با حضور بانوان عضو کانونهای فرهنگی هنری مساجد، پایگاه های بسیج و فعالان فرهنگی مرکز استان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما