چهارده شورای فرهنگ عمومی در استان سمنان فعالیت دارند

خبرگزاری شبستان: جانشین دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان از فعالیت چهارده شورای فرهنگ عمومی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، مجتبی نورمحمدی همزمان باچهاردهم آبان روز فرهنگ عمومی با اشاره به نقش کلیدی وبنیادی فرهنگ عمومی درجامعه اظهارداشت:انسانهازیرچترهدایت الهی که از طریق انبیاء و اولیاء (ع) ابلاغ شده است و بر اساس فطرت خویش برای تامین احتیاجات  روحی و جسمانی خویش  نیازمند زندگی جمعی است و مجموعه ای از اعتقادات،باورها وبینش هارااختیار کرده وبرمبنای آن،ارزشهاوهنجارهای خودراپایه گذاری می کند.

نورمحمدی با اشاره به فعالیت شوراهای فرهنگ عمومی استان سمنان افزود: مصوبات کارشناسی و برنامه ریزی شده در جلسات این شوراها می تواند به جریان سازی فرهنگی و هماهنگیهای لازم در انجام برنامه های گوناگون کمک کند.

نورمحمدی گفت: یکی از اولین ملزومات یک جامعه ی با نشاط و امن،نهادینه کردن این رفتارها و هنجارها در قالب یک فرهنگ سازی عمومی و همه جانبه است.

وی گفت: دستگاه های فرهنگی عضو  این شورا باید با همکاری و همفکری و بهره گیری از خرد جمعی، شاخص های فرهنگی در استان را ارتقا دهند و رشد و تعالی فرهنگ جامعه را هموارتر سازند.

نورمحمدی با بیان اینکه فرهنگ به معنی آداب و رسوم، باورها و اعتقاداتی است که بـر مـردم یـک جـامـعه حـاکـم اسـت، افزود: فرهنگ عمومي در كشور ايران مبتني بر اصول و معارف اسلامي است و در جلسه های شورای فرهنگی عمومی تلاش ما بر این است تا سنت های الهی و دینی، جایگزین آداب و سنت های غلط شود و سبک زندگی اسلامی در جامعه عملیاتی شود.

وی با اشاره به ویژگی های فرهنگ عمومی گفت: فرهنگ قالب گسترده ای است که در میان عموم جامعه رواج دارد و مجموعه از عقاید، ارزش ها، جلوه های احساسی و هنجارهاست که اجبار اجتماعی غیر رسمی از آن حمایت می کند و فراتر از گروه ها و اقشار خاص در کلیت جامعه مورد قبول است.

نورمحمدی اظهار داشت: همه نیازمند به فرهنگ غنی اسلام هستیم و برای رسیدن به این فرهنگ باید از هیچ تلاش دریغ نکنیم.

 جانشین دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به وجود فرهنگ اصیل اسلامی در کشور به عنوان یک باور همیشگی ، خاطر نشان کرد : ملت قهرمان ایران با تاسی از بزرگان دینی و حماسه های عاشورایی خود،امروز طلایه دار فرهنگی مدل ساز برای جهانیان شده است و روحیه عدالتخواهی و استکبار ستیزی را در سراسر عالم به عنوان یک منشور فرهنگی فرا گیر کرده است.

وی افزود: ابعاد و دامنه مفهومي كه به عنوان فرهنگ مي شناسيم، آنقدر عميق و وسيع است كه مشكل مي‌توان آن را در قالب تعريفي مشخص و محدود گنجانيد.

پایان پیام/

کد خبر 414929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha