به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام عبدالله فروغی نژاد، مبلغ حوزه علمیه قم و سخنران مراسم دهه اول محرم الحرام مسجد جامع راین، پیرامون برکت توسل و عزاداری برای سیدالشهداء(علیه السلام)مطالبی بیان کرد و با استناد به روایات، افزود: امام رضا(علیه السلام)به یکی از یارانش فرمود« هرگاه خواستی بر چیزی گریه کنی، اول بر حسین علیه السلام)گریه کن»
وی در بیان ثواب گریه بر سیدالشهداء(علیه السلام) با استفاده از روایاتی از امام هشتم گفت: اگر کسی دلش بشکند و اشکش برای امام حسین(علیه السلام) بر صورت جاری شود، خداوند تمام گناهان او را چه صغیره باشد و چه کیبره چه کم باشد و چه زیاد می بخشد.
این مبلغ حوزه با اشاره به اینکه در روایات آمده است هرگاه به یاد امام حسین(علیه السلام) افتادید« یالیتنی کنت معک فافوز فوزاً عظیما» بگوئید؛ بیان داشت: زیارت امام حسین(علیه السلام)در این ماه، باعث شریک شدن در ثواب شهدای کربلاست.
وی با تصریح به اینکه برکات عزاداری برای سیدالشهداء(علیه السلام)بسیار زیاد است و در روایات بیش از 20 برکت برای آن ذکر شده است؛ افزود: یکی از این برکات این است که خداوند برای عزاداران آن حضرت درود(همراه با رحمت و شفقت) می فرستد.
حجت الاسلام فروغی نژاد با اشاره به اینکه برپایی مجلس روضه برای امام حسین(علیه السلام)باعث محبوبیت نزد اهل بیت است و عزاداری و گریه بر آن حضرت باعث شادی قلب حضرت زهراست؛ افزود: هر قدمی که برای برپایی مجلس سیدالشهداء (علیه السلام) برداشته شود، مانند قدم برداشتن برای زیارت آن حضرت است.
وی در ادامه استفاده از روایات برای بیان برکات عزاداری بر امام حسین(علیه السلام)آمرزش تمام گناهان، رسیدن به شفاعت حضرت زهرا(سلام الله علیها) و پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم)، دست گیری اهل بیت در قیامت و وارد کردن به بهشت را از جمله این برکات برشمرد.
این مبلغ حوزه خاطرنشان کرد: شادمانی در قیامت هنگام گریان بودن دیگران، زنده بودن دل در روزی که دلهای دیگران می میرند، حرام شدن آتش جهنم بر او و راه یافتن به بهشت برین از دیگر برکات عزاداری برای امام حسین(علیه السلام)است.
وی افزود: همچنین در روایات آمده است: نوشیدن از کوثر و بیشترین بهره و لذت را از آن بردن، برکت دنیوی 70برابر و رسیدن به بهشت برای پولی که در راه روضه خرج می شود؛ اجر و پاداش 100شهید و رسیدن به بیشترین اجر و ثواب مصیبت دیدگان برای عزاداران امام حسین(علیه السلام)است.
پایان پیام/
نظر شما