خوزستان بزرگ‌ترین مصرف کننده گاز در صنعت است

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل شرکت گاز خوزستان، اظهار داشت: خوزستان بیشترین مصرف گاز را در بخش صنعت دارد و همچنین بزرگ‌ترین مصرف کننده انرژی در بخش صنعت هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سید ناصر حسینی نژاد، مدیرعامل شرکت گاز خوزستان، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که ظهر امروز(10 آبان) در استانداری برگزار شد، گفت: استان خوزستان دارای سه مزیت نسبت به دیگر استان‌ها است که می‌توان به بزرگ‌ترین تولید کننده نفت، داشتن مرز زمینی و دسترسی به آب‌های جهان از طریق خلیج فارس اشاره کرد.


وی با بیان اینکه همین ظرفیت‌ها کفایت می‌کند که طرح‌های صنعتی استان به شدت و با نگاه آینده‌نگرانه توسعه پیدا کنند تصریح کرد: امروز خوزستان بیشترین مصرف گاز را در بخش صنعت دارد و همچنین بزرگ‌ترین مصرف کننده انرژی در بخش صنعت هستیم.
 

مدیر عامل شرکت گاز خوزستان، با اشاره به اینکه در راستای اقتصاد مقاومتی ما نیاز داریم زیرساخت‌ها برای صنایع استان را تا پنج سال دیگر به ببنیم، عنوان کرد: امروز ۴۱ میلیون متر مکعب گاز در استان مصرف می‌شود و در پنج سال آینده به چهار میلیارد متر مکعب گاز نیاز داریم.
 

وی اضافه کرد: بنابراین باید خطوط اصلی اجرایی شود و نگاه ما به ۱۰ پروژه اساسی در قالب ۶۰۰ کیلومتر خطوط انتقال است که اگر اجرایی نشود در پنج سال آینده با مشکل تأمین سوخت در استان مواجه خواهیم شد.
 

در ادامه این جلسه اسماعیل جلیلی، نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس، اظهار کرد: دو نکته در رابطه با برنامه ششم توسعه مطرح می‌شود ابتدا اینکه با توجه به رویکردی که دولت در برنامه ششم دارد موضوع ظرفیت شناسی در استان دارای اهمیت بسیار است.
 

وی ادامه داد: دیگر اینکه برنامه ریزی استانی و آمایش سرزمین با دو رویکرد است یکی بخشی، یعنی نگاه ظرفیت شناسی و بر اساس مزیت‌ها و دیگری سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است.
 

جلیلی خاطر نشان کرد: دوره برنامه پنج ساله در کشور وجود داشته است که به جز برنامه سوم، درصد تحقق به اهداف این برنامه‌ها در سطح پایینی بوده و تحقق اهداف در برنامه پنجم نیز تاکنون کمتر از ۵۰ درصد است.
 

وی افزود: دلیل این عدم موفقیت نگاه انتزاعی و آرمان گرایانه است، ما ظرفیت‌هایی که حوزه برنامه ریزی در قالب زمان و هزینه به کار می‌گیریم به دلیل خطاهای پیش بینی نشده تلف می‌شود.
 

در ادامه این نشست دهدشتی‌زاده، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: طرحی تحت عنوان طرح اصلاح قوانین منطقه آزاد در مجلس در حال پیگیری است که انتظار داریم مسئولان متولی و ادارات کل که در این زمینه دغدغه دارند، پیشنهادات خود را مطرح کنند.
 

وی ادامه داد: کلیات طرح اصلاح مناطق آزاد این است که باید این مناطق برنامه محور شوند و این مناطق باید برنامه و چشم‌انداز داشته باشند تا بر اساس آن فعالیت کنند.


همچنین ناصر سودانی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: اگر چشم‌انداز استان رفتن به سمت و سوی تبدیل شدن به قطب‌های صنعتی، کشاورزی، گردشگری و بین‌المللی است، چاره‌ای نداریم جز این‌که این رویکرد را به شکل عملیاتی هم در برنامه ۵ ساله و هم در بودجه سالانه ببینیم و لمس کنیم.
 

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور چانه‌زنی موج می‌زند تصریح کرد: با توجه به این‌که برنامه ششم در حال تدوین است و هنوز به مجلس نرفته و بودجه سالانه نیز در آستانه آمدن به مجلس است، باید مدیران و مسئولان متولی نکات مرتبط با توسعه استان و دغدغه‌های استانی را از طریق چانه‌زنی‌ها و آگاهی‌بخشی‌ها به مدیران تصمیم‌گیرنده و برنامه‌ریز کشور منتقل کنند.
 

پایان پیام/

 
 

 

 

کد خبر 414261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha