به گزراش خبرگزرای شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، (7 آبان) در همایش امر به معروف و نهی از منکر که با رویکرد مبارزه با فساد و سلامت اداری در سالن اجتماعات استانداری مرکزی برگزار شد، بر زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا و اهداف قیام امام حسین علیه السلام تاکید کرد و گفت: امام حسین علیه السلام با هدف احیای امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز و احیاء دین جدش حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و همچنین براندازی ظلم قیام کرد.
وی با اشاره به اینکه همه باید ادامه دهنده راه ایشان و شهدای دشت کربلا باشند، اضافه کرد: مکتب عاشورا درس بزرگ انسانیت را به ما داد و بزرگترین دانشگاه امر به معروف و نهی از منکر است.
امام جمعه اراک در ادامه بر نهادینه کردن فرهنگ و سیرده و منش حسینی در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: قیام امام حسین علیه السلام درس انسان سازی، انسانیت، ولایتمداری، دینداری، دفاع از مظلوم و مبارزه با ظلم، اقامه نماز، عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر به ما داده است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با بیان اینکه تداوم و ماندگاری واجبات دین به احیای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر بستگی دارد، بیان کرد: باید برای احیاء صحیح این فریضه الهی در جامعه تلاش کنیم.
ماه محرم فرصت منناسبی برای احیای این فریضه الهی است
آیت الله دری نجف آبادی با بیان اینکه ایام ماه محرم فرصت مناسبی برای تبیین فرهنگی دینی و احیا این فریضه الهی است، گفت: در این ماه به دلیل عشق و اردات به امام حسین علیه السلام و خاندان عصمت و طهارت شاهد حضور گسترده تر و بیشتر افراد به ویزه قشر جوان در مراسم عزاداری هستیم و باید از این فرصت بهره بگیریم.
وی ادامه داد: روحانیان، مبلغان، مداحان و مسئولین هیئات مذهبی باید با برنامه های فرهنگی به تشریح قیام عاشورا پرداخته و جوانان که در هیئتها حضور دارند را بیشتر با فرهنگ عاشورا و اهداف قیام امام حسین علیه السلام آشنا کنند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار کرد: پرچم امر بهمعروف و نهی از منکر بعد از پرچم نبوت بزرگترین پرچمی بود در عالم برفراشته شد و همه باید در سایه پرچم نبوت، ولایت و امر به معروف و نهی از منکر بوده و در این مسیر حرکت کنند.
وی بیان کرد: نجات انسان های از طلمت و تاریکی و غرور و تکبر و جاهلیت از اهداف انبیا و اولیای الهی بود که می خواستند انسان ها را به سوی نور، حقیقت، معنویت و تقوا هدایت کنند.
امام جمعه اراک کسب علم و دانش را سبب سعادت و کمال انسان دانست و بیان کرد: این علم ودانش باید چراغ راه و هدایت انسان، کسب معرفت و اگاهی بوده و در مسیر درست بکار گرفته شود.
تاکید امام جمعه اراک بر مقابله با اسراف
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنانش بر مقابله با اسراف تاکید کرد و گفت: مبارزه با اسراف و مصرف بی مورد از مهمترین شاخص های اقتصاد مقاومتی است.
وی دوری از اسراف را راهی برای توسعه و بالندگی کشور و ذخیره منابع برای آیندگان دانست و بیان کرد: این مهم باید در بین مردم نهادینه شود و همه افراد باید در راستای مقابله با اسراف به امر به معروف و نهی از اسراف بپردازند.
امام جمعه اراک خاطر نشان کرد: اگر فرهنگ صرفه جویی و دوری از اسراف به صورت یک فرهنگ در جامعه در بیاید، شاهد پیشرفت و توسعه کشور در بخش های مختلف خواهیم بود.
از خرافات و بدعت ها در عزاداری جلوگیری شود
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخناش با اشاره به توطئه های دشمنان در ایجاد خرافات و بدعت ها در مراسم عزاداری بیان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب همواره به دنبال خدشه دار کردن دین اسلام و نظام اسلامی هستند که باید با هوشیاری و جلوگیری از ورود خرافات به مراسم عزادری این توطئه را خنثی کنبم.
وی بیان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی همواره به دنبال ضربه زدن به ارزش های اسلامی هستند و با تشکیل داعش و گروه های این چنینی به دنبال ایجاد تفرقه در بین مسلمانان هستند.
پایان پیام/
نظر شما