علی فیروزی زاده، عضو گروه روان پزشکی جامعه نگر بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: ارتقای کیفیت زندگی و سلامت روان از کودکی پایه ریزی شود.
وی با تاکید بر اینکه روش های تربیتی کودک در بین خانواده ها صحیح نیست و تامین سلامت روان باید از حالت کلیشه ای خارج شود، افزود: رعایت اصول صحیح تربیتی موثر بر سلامت روان در بزرگسالی است.
به گفته وی، استفاده از زور و کنترل بیش از حد از کودکی و یا در اختیار نهادن امکانات وسیع برای کودکان می تواند مخل سلامت روان کودکان در بزرگسالی و بر هم زدن تعادل آنها شود.
مسئول اورژانس بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد کاشان افزود: تربیت فرزندان و آگاهی سازی بزرگسالان از طریق بخش های مختلف از جمله رسانه بخش وسیعی از سلامت روان جامعه را محقق می کند.
فیروزی زاده نقش رسانه های تصویری، نشریات، روزنامه ها و ارگان هایی مثل آموزش و پرورش در ارتقای سلامت روان جامعه تاکید کرد و گفت: اطلاع رسانی و آموزش نیازمند همکاری این سازمان ها و ارگان ها است.
وی با تاکید بر اینکه روان شناسی و روان پزشکی برای ارتقای کیفیت زندگی افراد برنامه مدون دارد، افزود: با آموزش و آگاه سازی به خانواده ها و تربیت صحیح فرزندان می توان بخش وسیعی از سلامت جامعه را تامین کرد.
به گفته وی،مردم پیگیر سلامت روان خود نیستند و اگر هم باشند از حیطه روانپزشکی خارج شده و به جای مراجعه به روانپزشک به جراح مغز و اعصاب مراجعه می کنند.
پایان پیام/
نظر شما