شناسایی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی از الویت های استان مرکزی

خبرگزاری شبستان: استاندار استان مرکزی گفت: شناسایی و رفع مشکلات واحد های تولیدی در دستور کار فعالیت های استانداری مرکزی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمد حسین مقیمی، استاندار استان مرکزی، امشب (6 ابان) در جلسه شورای اداری استان مرکزی که با حضور معاون اول رئیس جمهور و امام جمعه اراک برگزار شد، بر شناسایی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان تاکید کرد و گفت: شناسایی واحدهای مشکل دار و حمایت قاطع در گره گشایی ازآنها، بستر سازی فروش محصولات تولیدی استان، فعال کردن شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی و تقویت زیرساخت های چرخه صادرات و تولید از جمله فعالیت های و دستور کار استانداری مرکزی در رفع مشکلات است.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی استانی صنعتی و کشاوری است بیان کرد: این استان به واسطه اینکه چهارمین قطب صنعتی و اقتصادی کشور است سهم مهمی در تامین نیازهای زیرساختی کشوردارد.

استاندار استان مرکزی حمایت از صنایع تولیدی و مادر استان مرکزی را ضروری دانست و بیان کرد: درحال حاضر بخش بزرگی از ظرفیت ها تولیدی صنایع مادر تخصصی و زیردستی استان مرکزی خالی است که حمایت از این بخش ها امری ضروری است چرا که این حمایت سبب رونق اقتصادی و تولید ثروت می شود.

مقیمی با بیان اینکه درآمد وصولی استان در سال 92 نسبت به مدت قبل آن 82 درصد رشد داشته است، اظهار کرد: تحقق مالیاتی این منطقه نیز در مدت مشابه 39 درصد افزایش داشته است.

استاندار استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به رفع موانع راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه اشاره کرد و گفت: تسریع در پروژه های شهرک های صنعتی، آغاز عملیات شهرک صنعتی یکهزار و 200 هکتاری ساوه و افزایش محصولات کشاورزی از نظر وزنی به میزان46 درصد و از نظر ارزش 65 درصد از موفقیت های یکسال اخیر در استان مرکزی بوده است.

استاندار استان مرکزی برنامه ریزی برای ایجاد دو هزار هکتار فضای سبز در منطقه غرب اراک، اجرای تعهدات فضای سبز مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک، تدوین سند توسعه فرهنگی استان با 654عنوان برنامه در استان و پیگیری طرح نیمه کاره بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، شناسایی و پیگیری قریب به دو هزار طرح نیمه کاره استان مرکزی را از جمله اقدامات اولویت دار در یک سال اخیر در استان مرکزی دانست.

مقیمی تعیین تکلیف اعتبارات برای اجرایی کردن آیین نامه سلامت اداری، تامین کمبود نیروی کارشناسی دستگاه های اجرایی به ویژه فرمانداری ها، کمک برای توسعه دانشگاه ها ی اراک و علوم پزشکی و پیش بینی اعتبارات مصوب طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک را از مهمترین نیازهای استان مرکزی دانست و بیان کرد: اعطای تسهیلات برای تسریع در عملیات طرح مهم عمرانی 55 متری اراک، حمایت برای اتصال ریلی اراک به اصفهان و ایجاد قطار سریع السیر اراک به تهران، تقاضا برای برقراری پروازهای حج عمره و عتبات از اراک، اجرایی شدن بزرگراه اراک به محلات و تزریق 10 هزار میلیارد ریال اعتبار سرمایه در گردش برای ساماندهی مشکلات صنعت را از دیگر نیازهای اساسی استان دانست.

 

محمد ابراهیم رضایی، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اقتصاد کشور به سمت نقطه تعادل و رشد و آینده روشن در حال حرکت است، ادامه داد: تلاش برای ساماندهی معیشت و رشد جامعه و رفع گرفتاری مردم امری ضروری است.

 

وی با اشاره به اینکه سیاست های صحیح اقتصادی و مالی دولت در کشور هدایتگر است، ادامه داد: دولت حمایت از صنعت و کشاورزی را در قالب بسته های کارآمد در برنامه دارد و مدیران باید با اجرای دقیق و کامل سیاست ها دولت را در رسیدن به اهداف یاری کنند.

پایان پیام/

 

کد خبر 413343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha