هر سازمان سهم خود را در سال جهاد اقتصادی مشخص کند

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: هر سازمان باید میزان سهم خود را در سال جهاد اقتصادی به صورت شفاف مشخص کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی امروز (4 خرداد) در سی و پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در بندرعباس به تشریح مفهوم جهاد در فرهنگ ایرانی و اسلامی پرداخت و اظهار داشت: جهاد یعنی هر کس هر چه از عهده او بر می آید انجام دهد.

 

وی افزود: جهاد اقتصادی بدین معنی است که بتوانیم تمام نیازهای خود را تامین و وابسته به هیچ کس نباشیم.

 

آیت الله نعیم آبادی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مشکلات اقتصادی جامعه با صرف نگاه کردن به یکدیگر و دادن آمار حل نمی شود، تصریح کرد: زمانی جهاد اقتصادی به ثمر می نشیند که دیگر تخم مرغ، گوشت، مرکبات، محصولات کشاورزی و... از خارج وارد نشود.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان با تاکید بر ساماندهی وضعیت اشتغال، اذعان کرد: باید تعریف جامع، کامل و درستی از اشتغال مطرح شود زیرا هم اکنون شاهد هستیم بسیاری از مشاغل پایه ای و کلیدی جامعه همچون کشاورزی و دامداری هویت خود را از دست داده و به یک ضد ارزش تبدیل شده است.

 

امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ما مفهوم کار با پشت میز نشینی مترادف شده است، تصریح کرد: بسیاری از افراد با توجه به اینکه از درآمد خوبی در بخش خصوصی برخوردارند اما خود را بیکار می دانند.

 

نعیم آبادی طرح پرداخت یارانه های نقدی را بسیار خوب دانست و یادآور شد: باید حواسمان باشد که یارانه ها جای اشتغال را نگیرند و اگر این اتفاق بیفتد در بسیاری از حوزه های اشتغال به ویژه در روستاها دچار مشکل می شویم.

 

وی از کار به عنوان یک ارزش نام برد و بیان داشت: در گذشته، تمام خانواده های ایرانی در چرخه تولید حضوری فعال داشتند و این فرهنگ متاسفانه به فراموشی سپرده شده و باید دوباره با انجام اقدامات فرهنگی و برگزاری جشنواره های مختلف احیا شود.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: تمام دستگاه ها باید زمینه تولید محصولات مختلف را در داخل کشور فراهم کنند زیرا خریدهای خارجی جز بدبختی کشاورزان و از بین رفتن مشاغل مختلف چیزی دیگر به دنبال ندارد.

 

وی اقدامات شورای فرهنگ عمومی در سال گذشته را بسیار قابل توجه، مهم و موثر توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: سال گذشته تمام اعضا شورا به مبارزه با شراب خواری در جامعه پرداختند و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی حاصل شد.

 

در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیان دستور کار جلسه پرداخت و گفت: برنامه های سال جهاد اقتصادی، پرداختن به مسائل بحرین و بررسی نظرات اعضای شورای مشورتی، سه محور موضوعات جلسه سی و پنجم شورای فرهنگ عمومی است.

 

همایون امیرزاده از شورای مشورتی به عنوان بازوی فکری و قدرتمند شورا نام برد و تصریح کرد: این شورا نقش موثری در بررسی موضوعات مختلف و مشخص کردن دستور کار جلسات اصلی را دارد و باعث پختگی مباحث مختلف در حوزه شورای فرهنگ عمومی می شود.

 

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان یادآور شد: جهاد اقتصادی در حوزه و عرصه فرهنگ باید با اهداف و رویکرد فرهنگی تبیین شود و بهترین روش الگو سازی های مناسب و ایجاد در رقابت سالم در تولید کنندگان است.

 

وی در خصوص مسائل بحرین اظهار داشت: قرابت های ایران و بحرین به لحاظ فرهنگی بسیار زیاد است و خوشبختانه اعضای شورا طی این مدت نقش آفرینی بسیار خوبی داشتند و باید برنامه هایی از این دست تقویت شود.

 

امیرزاده از تدوین جدول زمان بندی برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی خبر داد و افزود: با همیاری اعضای شورای مشورتی جدول زمانبندی جلسات در سال 90 تهیه شده و اگر بر اساس آن حرکت کنیم پیشرفت های خوبی در حوزه فرهنگ ایجاد می شود.
 

در ادامه اعضا حاضر به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مواردی همچون برگزاری جشنواره تلاش و کوشش، جشن خرما و محصولات کشاورزی، تشکیل کمیته های تخصصی و رسانه ای و ... مورد تصویب قرار گرفت.

 

پایان پیام/

کد خبر 41328

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha