تحول نظام ارتباطی کشور با تغییر نگرش های بالادستی و پایین دستی تحقق می‌یابد

خبرگزاری شبستان: علیرضا معزی گفت: در تحول نظام ارتباطی کشور به تغییر نگرش های بالادستی و پایین دستی نیاز داریم و این امر با فعالیت و تلاش های متخصصان روابط عمومی امکان پذیر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، «علیرضا معزی» دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در افتتاحیه دهمین سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی های کشور طی سخنانی گفت: بخشنامه جدید معاون اول رییس جمهوری مبنی بر استفاده از متخصصان در راس روابط عمومی ها نیز با این هدف مهم صادر شده است. استفاده از متخصصان در روابط عمومی ها نخستین گامی بود که دولت در جهت توجه به موضوع مهم روابط عمومی برداشت.

 

وی با اشاره به اینکه روابط عمومی، تخصص و هنر است، بیان کرد: بین فعالیت کارشناسان روابط عمومی و دستگاه های معادل آنها تفاوت ماهوی وجود دارد. امیدوارم با انجام سایر الزامات و نیازهای روابط عمومی در جهت استانداردسازی این حوزه، گام های بعدی برداشته شود.

 

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت، به تحول در حوزه روابط عمومی ها اشاره کرد و گفت: هدف این است که تصدی گری روابط عمومی ها را از آغاز تا پایان متحول کنیم و همانگونه که ریاست جمهوری؛ خروج از رکود و پایداری را مستلزم واگذاری امور به بخش خصوصی دانست، این موضوع در حوزه روابط عمومی نیز باید محقق شود. در برهه کنونی، دولت بیش از هر زمان دیگر به کمک اساتید، متخصصان و فعالان حوزه روابط عمومی نیاز دارد و با یاری آنها می توانیم تحولی در نظام ارتباطی کشور به وجود آوریم.

 

وی با تشکر از برگزارکنندگان دهمین سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی، خاطرنشان کرد: یک دهه پایداری در برگزاری چنین سمپوزیومی آن هم در شرایطی که فعالیت های پایدار در کشورمان کمتر صورت می گیرد، ارزشمند است. وظیفه اصلی ما سیاستگذاری، نظارت و هماهنگی روابط عمومی های دولت است و در این جهت روابط عمومی ها باید بین دولت و مردم نقشی فعال و کنش گر ایفا کنند.

 

معزی ادامه داد: اگر نتوانیم خود را در تحول ارتباطی جهان باور کنیم، نظام ارتباطی نوین به ما تحمیل می شود؛ برای مثال اکنون در حالی که در دوره زوال رادیو و تلویزیون دولتی قرار داریم اما ناگزیریم در کشورمان از رادیو و تلویزیون دولتی استفاده کنیم. رادیو و تلویزیون ما اکنون به نحوه مطلوبی پاسخگوی مخاطب خود نیستند، چرا که نتوانسته ایم همپای نظام ارتباطی دنیا پیش برویم.

 

وی تاکید کرد: در تحول نظام ارتباطی کشور به تغییر نگرش های بالادستی و پایین دستی نیاز داریم و این امر با فعالیت و تلاش های متخصصان روابط عمومی امکان پذیر خواهد شد.

 

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت، با بیان اینکه برخی مدیران نسبت به جامعه هدف در روابط عمومی دچار اشتباه دیدگاهی هستند، توضیح داد: آنها جامعه هدف خود را رسانه ها می دانند و نه مردم و فعالیت های خود را از طریق رسانه ها هدفگذاری می کنند. در صورتی که باید جامعه هدف آنها روابط عمومی و مردم باشد و رسانه ها به عنوان کانال ارتباطی پس از روابط عمومی ها عمل کنند.

 

وی در پایان افزود: برگزاری چنین سمپوزیوم هایی می تواند در تغییر نگرش در رسانه ها و مدیران دستگاه ها کمک کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 413235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha