پس از موفقیت های گسترده ارتش لبنان در وارد آوردن ضربات سنگین به گروهک های تروریستی در شمال این کشور، احمد المیقاتی از تروریست های تکفیری در جواب حملات ارتش، سازماندهی نیروهای افراطی را آغاز نمود و حملاتی را علیه ارتش در طرابلس ترتیب داد.
در رأس این گروهک های مستقر در طرابلس شادی المولوی و اسامه المنصور قرار دارند که از برجسته ترین سران مورد تأیید گروه افراطی جبهه النصره هستند و وظیفه ساماندهی تروریست ها در مناطق و محلات داخلی شهر طرابلس به آنها واگذار شده است در این میان المیقاتی نقش اساسی را در برقراری ارتباط میان این گروهک ها دارد.
شادی المولوی 27 ساله سن دارد و چهره وی هنگام بازداشت توسط دستگاه های امنیتی رسانه ای شد و نیروهای امنیتی با پیگیری خطوط ارتباطی او تماسش را با القاعده محرز دانستند اما متأسفانه ساعاتی پس از بازداشت المولوی، با غفلت و سهل انگاری مقامات سیاسی وی آزاد شد.
المولوی در حقیقت کارگزار ابوعمر منصور محسوب می شود که بیش از 50 تروریست زبده زیر نظرش فعالیت می کنند و بسیاری از سازمان های بیگانه کمک های مالی هنگفتی به وی ارائه می دهند.
با ارتباطات گسترده ای که اسامه منصور با کشورهای دیگر دارد اخیراً توانسته است تعداد افراد مسلح تحت نظارتش را نیز به طور چشمگیر افزایش دهد امری که هر روز اوضاع پیرامونی طرابلس را بغرنج تر می کند.
سلیم احمد میقاتی از اعضای سابق القاعده و عضو فعلی جبهه النصره اکنون مشغول ساماندهی تشکیلاتی وابسته به داعش برای انجام اعمال تروریستی مانند انفجار و تخریب اماکن دولتی در شمال لبنان است و به تحریک و تطمیع نظامیان لبنانی برای جداشدن از ارتش این کشور و پیوستن به تکفیری ها می پردازد.
علی رغم دستگیری میقاتی، وی با دخالت برخی مقامات سیاسی رها شد، این اقدام در راستای حمایت آنان از تروریست ها و به کارگیری این افراد به عنوان اهرم فشاری بر حزب الله و سید حسن نصرالله صورت گرفت زیرا آنان تمایل دارند مسئولیت کلیه تحرکات گروه های تکفیری و تنش های بوجود آمده را متوجه مقاومت و حامیانش کنند از آنجا که تاب دیدن موفقیت های روز افزون حزب الله در لبنان و نقش فعال رزمندگان مقاومت در سوریه را نداشته و بقای خود را در کارشکنی در فعالیت های این جنبش می بینند واز محبوبیت نصرالله در میان لبنانی ها به وحشت افتاده اند.
علت پیشروی سریع تکفیری ها در شمال لبنان و بویژه در طرابلس، حمایت بعضی از نمایندگان معلوم الحال پارلمان لبنان از آنها در پوشش کمک به آوارگان است بدین ترتیب که مبالغ گزافی را ماهیانه به افراد مسلح سوری مستقر در شهر عکار لبنان پرداخت می کنند، بعلاوه اینکه تجهیزات نظامی آنان را فراهم و اردوگاه های آموزشی را درنقاط مرزی سوریه و لبنان برپا می کنند.
نظر شما