به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان زنجان، مرتضی تمجیدی، مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به لزوم توجه به پژوهش و تحقیق در کلاس درس اظهار کرد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش معلم یک پژوهشگر است که تلاش می کند تلاش می کند تا با شناسایی ضعف ها و قوت ها، دانش آموزان را در مسیر تعلیم و تربیت مطلوب قرار دهد.
تمجیدی گفت: آموزش مهارت های زندگی، نقد پذیری، تحمل نظر مخالف، دینداری و دین باوری، اندیشه ورزی و درست اندیشیدن به دانش آموزان از مهمترین اهدافی است که نظام تعلیم و تربیت کشور به دنبال آن است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: معلمان فکور و حرفه ای با تکیه بر پژوهش و تحقیق و بهره گیری از روش های علمی تلاش می کنند تا شادابی و پیشرفت آموزشی را نصیب دانش آموزان خود سازند.
تمجیدی، آموزش مبتنی بر پژوهش را در دنیای معاصر مهم دانست و تصریح کرد: فرهنگیان فرهیخته با بهره گیری از پژوهش های علمی در تعلیم و تربیت نسل آینده و تدریس پژوهش محور، دانش آموزان را به مسیر آموزش مبتنی بر حل مسئله هدایت می کنند و با تلفیق آموزش و پژوهش شاهد پیشرفت روزافزون آینده سازان ایران اسلامی خواهیم بود.
مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان، اهمیت پژوهش در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را خاطر نشان ساخت و گفت: کتاب های درسی دوره ابتدایی، طوری تدوین شده که از همان ابتدا، تفکر پژوهش را به کودکان آموزش می دهد.
تمجیدی ادامه داد: پژوهش در کلاس درس و مدرسه یعنی "کنجکاوی " در زندگی روزمره، پژوهش در مدرسه گامی است برای کمک به افزایش اعتماد به نفس در میان دانش آموزان.
این مقام مسئول افزود: پژوهش در کلاس درس و مدرسه، زمینه ساز رشد و بالندگی دانش آموزان را فراهم می سازد و با پژوهش های کلاسی و مدرسه ای است که می توان دانش آموزان را به سمت خرد ورزی، اندیشیدن و تفکر منطقی، به حرکت واداشت.
پایان پیام/
نظر شما