80 درصد آب مصرفی گلستان در بخش کشاورزی مصرف می شود

خبرگزاری شبستان: معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: 80 درصد آب مصرفی استان در بخش کشاورزی و فقط 10 درصد در بخش آب شرب برای بهداشت مردم مورد استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، رضا مروتی، معاون عمرانی استاندار گلستان، امروز (4 آبان) در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران، گفت: با برسی های انجام شده و مطالعات صورت گرفته در سطح ملی و استانی و سقف بارش ها نشان می دهد که موضوع خشکسالی بسیار جدی است که در همین راستا باید راهکارهایی اندیشیده شود تا آب شرب و آب مصرفی در بخش کشاورزی مورد تهدید واقع نشود.

 

وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی باید در این موضوع ورود پیدا کند، افزود: با توجه به اینکه این سازمان مصرف کننده آب است 80 درصد آب مصرفی استان در بخش کشاورزی و فقط 10 درصد در بخش آب شرب برای بهداشت مردم مورد استفاده می شود.

 

مروتی زمین خواری، ساخت و ساز غیر مجاز و غیراصولی و ساخت وساز در اراضی ملی و دولتی را از دیگر مباحث مهم این استان دانست واظهارداشت: اطلاع رسانی  یکی ازوظیفه کلیه دستگاه ها است که باید در بخش زیرساخت ها همکاری  لازم صورت گیرد.

 

وی گفت:هم فرمانداران و هم سایر دستگاه ها دقت لازم را داشته باشند و از اختیارات خود در این زمینه استفاده کنند.

 

معاون عمرانی استاندار گلستان  با بیان اینکه تا کنون 120 مورد آتش سوزی در استان صورت گرفته است،افزود:  در حال حاضر ازامکانات محدود برخوردار هستیم که باید اقدامات لازم را انجام داد تا از آتش سوزی های بیشتر جلوگیری شود.

 

وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در مدیریت بحران برای شناسایی توانمندی های دستگاه ها انجام شده است، اظهارداشت: بانک اطلاعاتی امکانات و تجهیزات دستگاه ها باید تکمیل شود تا بدانیم چه دستگاهی از چه امکاناتی برخورداراست.

 

مروتی تصریح کرد: ما نگاه مالکانه تجهیزات نداریم اما باید بانک اطلاعاتی تکمیل شود.

 

وی گفت: با توجه به اینکه در آغاز فصل سرما هستیم،سهم گاز استان از خط لوله گاز طبیعی بسیار کم است و هر لحظه ممکن است  با افت فشار گاز را مواجه شویم.   

 

معاون عمرانی استاندار گلستان افزود: در سفر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به استان 2 پروژه اساسی طرح جامع مدیریت سیل و طرح جامع میدیریت آتش سوزی تصویب شد و باید پیگیری های لازم انجام شود.

 

وی اظهارداشت: اعتبارات مدیریت بحران اعتبار کمکی برای رفع مشکلات دستگاه های مختلف نیست وباید برای خساترات ناشی از بحران هزینه شود.

 

مروتی با گله مندی از فرمانداران استان، تصریح کرد: با این اعتبارات نباید به فکر حل مشکلات اساسی بود.

 

وی بیان اینکه برآورد های هزینه در زمان وقوع حوادث باید به درستی انجام شود، تصریح کرد: همسان نبودن اعتبارات در زمان برآورد میزان خسارات باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای دستگاه خواهد شد که این درشان استان نیست.

 

پایان پیام/

کد خبر 412688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha