کانونی روستایی؛ برترین کانون کشور/ آشنایی با فرقه های ضاله مانع نفوذ فرقه های انحرافی در سولقان

خبرگزاری شبستان: کانون فرهنگی هنری میثاق استان تهران توانسته با برگزاری دوره های آشنایی با مباحث مهدویت، عرفان های نوظهور و فرقه های ضاله مانعی در برابر نفوذ فرقه های انحرافی و ضاله در منطقه سولقان روستای کن شود.

خبرگزاری شبستان: کانون فرهنگی هنری میثاق از سال 87 در تهران فعالیت خود را در دهستان سولقان بخش کن از  شهرستان تهران آغاز کرد و در حال حاضر بیش از 200 نفر عضو ثابت و فعال دارد. حوزه فعالیت کانون در محورهای تبلیغی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی و رسیدگی به مشکلات جوانان است.

کانون فرهنگی هنری میثاق در سال 88 فعالیتش در حوزه مهدویت را با مجوز رسمی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور آغاز کرد و  به جهت  فعالیت های گسترده در حوزه مهدویت در سال 88  در استان تهران و در سال93 در کشور به عنوان کانون برترمعرفی شد.

رحمان حاجیان، مدیر کانون فرهنگی هنری میثاق که هشت سال سابقه مدیریت این کانون را دارد در رابطه با اهداف تاسیس کانون تخصصی مهدویت در منطقه سولقان به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: ایجاد مرکزی به عنوان هماهنگی و حلقه اتصال میان کلیه تشکل های دینی و فرهنگی مردمی در منطقه، توسعه فعالیت های فرهنگی به صورت زیربنایی در حوزه فرهنگ سازی،آموزش و تبلیغ،آگاهی بخشی  مردم از حقوق اجتماعی خود یکی از ضروریاتی بود که در این منطقه احساس می شد به همین جهت اقدام به ایجاد کانون تخصصی مهدویت در این منطیقه کردیم.

وی جذب هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان برای مشارکت درامور فرهنگی و اجتماعی، آگاهی دادن به مردم بوِیژه جوانان در مورد نحوه فعالیت و اهداف عرفان های کاذب و گروه های شیطان پرست، توسعه و گسترش فرهنگ و علوم قرآنی و زندگی مهدوی، توسعه و ترویج و آموزش معارف اسلامی را از اهداف ایجاد کانون تخصصی مهدویت نام برد.

 

 

حاجیان پیرامون مباحث و مسائل مهدویت که در این کانون برگزار می شود، گفت:با بهره گیری از اساتید و مدرسین مجرب بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فعالیت های مهدوی در این کانون را شروع کردیم و در تمام این مدت با دریافت کتب متنوع و ارائه سرفصل های دروس از سوی این موسسه، مورد حمایت های فرهنگی سازنده و موثری قرار گرفتیم به گونه ای که جلسات آموزشی در زمینه مهدویت در دوره مقدماتی و تکمیلی در  چندین دوره برای کلیه مقاطع سنی برگزار شده است.

 

حاجیان به تاریخچه شکل گیری مسجد امام جعفرصادق(ع) که کانون فرهنگی هنری میثاق در آن تاسیس شده است، اشاره و بیان کرد: ساخت مسجد امام جعفر صادق(ع) در سال 77 در منطقه سولقان آغاز شد ولی به دلیل کسری بودجه ادامه ساخت مسجد متوقف شد و در سال 87 ادامه ساخت مسجد با کمک خیرین از سر گرفته شد، تا منطقه سولقان از داشتن مسجدی فعال بهره مند شود و اعضای کانون هم پس از کسب مجوز فعالیت کانون توسط ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، اقدام به تجهیز کانون به امکانات فرهنگی و کتابخانه ای کردند.

 

وی برگزاری شش همایش، انتشار ویژنامه  در مورد مهدویت و برگزاری 10 اردوی آموزشی جمکران  را از دیگر اقدامات دیگر کانون تخصصی مهدویت نام برد و گفت: پرداختن به مسائل روز، مناسبت های ایام سال، احکام، مسائل اعتقادی و تازه های پزشکی از محتویات دو ماهنامه میثاق است که با همت و تلاش اعضای کانون فرهنگی هنری میثاق منتشر می شود.

 

وی سپس به فعالیت کانون تخصصی میثاق در زمینه آموزش قرآن، روخوانی و روان خوانی، تفسیر، تدبر و تجوید برای تمام گروه های سنی اشاره و اظهار کرد: با توجه به آمار ارائه شده، تا کنون هزار نفر در کلاس های عمومی کانون میثاق شرکت کردند. این کلاس ها شامل کلاس های آموزشی ورزش مانند کوهنوردی و بدن سازی(ایروبیک)، مهارت های هفت گانه کامپیوتر و نرم افزار، دوره های هنری و آموزش مهارت های زندگی برای خانواده ها می شود.

 

برگزاری مسابقات کوهنوردی، کتابخوانی، مقاله نویسی تخصصی و اردوهای زیارتی و سیاحتی به قم، جمکران، امامزاده داوود، آقا علی عباس، کاشان و مشهداردهال از جشنواره های تدارک دیده شده از سوی کانون تخصصی میثاق است  که حاجیان به  آنها اشاره کرد.

 

حاجیان به ارتباط مستمر کانون میثاق با مدارس و دیگر بخش های فرهنگی منطقه اشاره کرد و افزود: طبق قرار داد منعقد شده با مدارس اطراف مسجد امام جعفر صادق(ع) در طول سال دوره های مهدویت به صورت دوره های آموزشی و نشست ها و گفتمان های دینی در مدارس برای دانش آموزان برگزار می شود.

 

وی با اشاره به تعامل کانون فرهنگی هنری میثاق با دیگر بخش ها و مراکز فرهنگی شهرستان کن گفت: کانون فرهنگی هنری میثاق به عنوان تنها کانون منطقه سولقان توانسته با تشکل های مردمی، مدارس و مساجد محل ارتباط خوبی  برقرار کند.

 

وی به بخش های مسجد امام جعفرصادق(ع) اشاره کرد و گفت: کتابخانه کانون با 7000 جلد کتاب، دارالقرآن و پایگاه مقاومت بسیج از بخش هایاین  مسجد به شمار می آیند که همه بخش های فعال در مسجد با تعامل و همکاری که بایکدیگر در جذب جوانان و نوجوانان این منطقه به فعالیت های مسجد دارند.

 

وی استقبال اهالی منطقه از فعالیت های متنوع کانون میثاق را قابل توجه دانست و  گفت: برای جذب جوانان و نوجوانان و به طور کلی علاقمندان به مباحث مهدوی از طریق اطلاعیه ها و تبلیغات توانستیم تا حدودی مردم را با اقدامات کانون تخصصی مهدویت در رابطه با مسائل مهدوی آگاه کنیم. امااغلب هزینه های این کانون از طریق بخش های دولتی، مردمی و خیرین تامین می شود زیرا که در دهستان کن، امکان دریافت شهریه به دلیل بضاعت مالی ساکنین وجود ندارد.

 

 

وی با اشاره به برگزاری دوره های آشنایی با  فرقه های ضاله که در کانون تخصصی میثاق برگزار می شود، اظهار کرد: برگزاری این دوره ها در عصر ارتباطات در زمینه آگاهی بخشی مردم از عقاید و تفکرات فرقه های ضاله بسیار تاثیرگذار است  زیرا در سولقان و روستاهای اطراف آن، امکان رشد فرقه های ضاله وجود دارد به همین جهت  گسترش و  آگاهی بخشی  مردم برای جلوگیری از رشد فرقه های ضاله لازم الااجرا است چون این فرق در مکان هایی گسترش فعالیت دارند که سطح تحصیلی و آگاهی مردم کم است به همین دلیل  فعالیت های گسترده مهدوی، مراسم های فرهنگی و اجتماعی گسترده در سطح استان، مبارزه با فرق ضاله، آگاهی دادن به مردم تلاش شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 412573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha