هاشم شهرکی، نایب رییس و سخنگوی انجمن تصویرگران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با اشاره به پبشرفت های چشمگیر ایران در حوزه تولید بازیهای رایانهای، گفت: در گذشته گیم برای ما منحصر به بازی «رویور» بود که با آتاری بازی می کردیم، اما امروز بازی های خوبی در ایران تولید شده است که یکی از آنها بازی «گرشاسب» است که طراحی و تصویرسازی هایی جذابی دارد.
وی افزود: مدیران فرهنگی برای تسریع پیشرفت گیم ایرانی و تبدیل آن به صنعت، باید فضای مناسبی برای رقابت ایجاد کنند، با ایجاد چنین فضایی آثاری که به لحاظ فرم، طراحی و امکاتات فنی، جذابیت نداشته باشند، از چرخه رقابت خارج میشوند و عرصه برای بازی سازان توانمند هموار میشود.
شهرکی، در ادامه توجه به ابزارهای فنی، تکنیک طراحی و داستان نویسی را از جمله معیارهای مهم موفقیت در عرصه گیم برشمرد و یادآور شد: فرم و هنر طراحی، کیفیت اجرایی بازی و سناریو نویسی در موفقیت گیم نقش اساسی دارند، به گونه ای که امروز بازی های خارجی به مدد این دو معیار سه بعدی، واقع گرایانه و ملموس شده اند و دیگر دیجیتال و غیر واقعی نیستند.
این هنرمند تصویرگر ادامه داد: برخی از گیمها آنقدر در جهان محبوبیت پیدا کردهاند که با الهام از آنها در جهان فیلمهایی نیز ساخته میشود، البته این رابطه یک طرفه نیست چرا که گاهی فیلمها و انمیشنها الهام بخش ساخت گیم هستند، در ایران نیز باید شاهد چنین رابطه دو سویه میان فیلم، انیمیشین و گیم باشیم.
وی شناخت سلیقه مخاطبان گیم را از دیگر نیازهای اساسی گیم ایرانی خواند و خاطرنشان کرد: مقدمه ورود ما به چرخه تولید گیم مشخص کردن رقیبان، میزان توانمندی آنان و نیازها و علائق مخاطبان است، باید بدانیم با چه کسانی رقابت می کنیم تا همپای آنان شویم، خودمان را به طراز آنان برسانیم و حتی رکوردشان را بشکنیم.
شهرکی در پایان اظهار کرد: همچنین باید نیاز سنجی کنیم تا بدانیم نسل جوان چه مدل بازیهایی را میپسندند. امروزه بسیاری از بازیهای پرطرفدار دنیا از نظر اخلاقی مناسب نوجوانان و جوانان ایرانی نیست، ولی آنقدر از نظر بصری دلربایی میکنند که علاقمندان گیم بدون در نظر گرفتن آسیبها، جذب فرم و زیبایی آن میشوند.
پایان پیام/
نظر شما