رویکرد اساسی معاونت صنایع دستی در سال جاری افزایش تقاضاست

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، رویکرد اساسی در برنامه‌های سال جاری این معاونت را همگانی کردن کاربرد و خرید صنایع‌دستی و افزایش تقاضا اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، تهمینه دانیالی، معاون صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی با تشریح سیاست های اجرایی معاونت صنایع‌دستی گفت: ایجاد نظام جامع حمایت از تولید و ارتقای دانش و مهارت های حرفه‌ای هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع‌دستی به عنوان بخشی‌ از سیاست های اجرایی این معاونت در سال جاری است.


وی اضافه کرد: ‌حفاظت از اصالت صنایع‌دستی، ایجاد زمینه برای توسعه صادرات، خودکفایی و پایداری تولید در محصولات، اصلاح و تقویت نظام ترویج و اطلاع ‌رسانی و حمایت از خصوصی‌سازی و توسعه مشارکت مردمی به عنوان اهداف کلان سال جاری تعریف‌ شده است.


دانیالی اظهار داشت: در سیاست های اجرایی امسال، بهره ‌برداری مناسب از صنایع‌دستی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی مولد در صدر قرار گرفته است.


دانیالی بر گسترش سطح صادرات محصولات صنایع‌دستی و توسعه آموزش و ترویج به عنوان یک مهارت و حرفه ملی و بومی اشاره کرد.


وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت همکاری با بخش های غیر دولتی، تشکل ها و تعاونی ها در اجرای برنامه‌ها و ارتقای دانش و مهارت های حرفه‌ای هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع‌دستی در سیاست های اجرایی سال 90 مورد توجه قرار گرفته است.


معاون صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی افزود: بر اساس سیاست های پیش رو، تقویت ارتباط با پژوهشکده هنرهای سنتی و توسعه ارتباط با سایر مجامع علمی و هنری در کنار بازنگری و تدوین دستورالعمل‌ها و اعمال نظارت و تعامل بیشتر با استان ها در دستور کار قرار دارد.


به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور، وی اظهار داشت: حضور مستمر در نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها، همایش ها و اعمال وظایف نظارتی در حوزه حمایت از تولید و آموزش نیز پیش روی معاونت صنایع‌دستی قرار دارد.
 

معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی گفت: امسال نظام جامع حمایت از تولید و تببین نقش و جایگاه صنایع‌دستی در تولید ناخالص ملی، ایجاد ارزش افزوده و سبد هزینه خانوار نیز به عنوان سیاست‌های اجرایی مورد توجه معاونت صنایع‌دستی است.


پایان پیام/
 

کد خبر 41221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha