کانون های فرهنگ ساز در مساجد

خبرگزاری شبستان: کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان کانون های فرهنگ ساز در مساجد محلات و مناطق مختلف عمل می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، گردهمایی متولیان هیئات مذهبی شهر سردرود و حومه، شب گذشته(2آبان) در مسجد حضرت موسی بن جعفر(علیه السلام) سردرود برگزار شد.

 

محمد هادی نیا، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی، جمعی از هیئت امنای مساجد، مدیران مسئول و فعالین کانون های فرهنگی هنری شهر سردرود در این گردهمایی حضور داشتند.

 

در ابتدای این جلسه، سید هادی اسحقی، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری حضرت موسی بن جعفر(علیه السلام) شهر سردرود با ارائه گزارش عملکردی از این کانون گفت: راه اندازی کانون فرهنگی هنری در شهر سردرود، خلاء های فرهنگی موجود در این شهر را تا حدود زیادی مرتفع کرد.

 

همچنین حمید قویدل، مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی شهر سردرود تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید متولی فرهنگ باشند تا جوانان جذب مساجد شده و از آسیب های اجتماعی و فرهنگی به دور باشند.

 

در ادامه محمد هادی نیا، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی تاکید کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد، امام جماعت، پایگاه مقاومت بسیج و سایر نهادهای فعال در مسجد هر کدام ظرفیت بزرگی برای مساجد هستند.

 

در ادامه این گردهمایی، جمعی از مدیران مسئول و اعضای هیئت امنای مساجد شهر سردرود و حومه به اظهار نظر و بیان مشکلات خود پرداختند.

 

طرح تشکیل دبیرخانه همفکری نخبگان در مساجد

مهدی قویدل، مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) سردرود از ارائه طرح تشکیل دبیرخانه همفکری نخبگان مساجد از سوی این کانون به دبیرخانه کانون های مساجد خبر داد و گفت: در این طرح، نخبگان علمی در مساجد به صورت رایگان و خیریه به افراد نیازمند خدمات آموزشی و فرهنگی و علمی ارائه می دهند.

 

وی افزود: با شناسایی افراد مستعد و نیازمند در مساجد مناطق مختلف، نخبگان علمی هر مسجد به صورت خیریه به کمک این افراد می آیند.

 

قویدل ادامه داد: مساجد باید به جایگاه و پایگاه خدمات آموزشی تبدیل شود و یک حرکت فرهنگی خیریه در مساجد صورت بگیرد.

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) سردرود تاکید کرد: نوجوان و جوانان مستعدی در مناطق مختلف هستند اما از داشتن امکانات آموزشی بی بهره اند که با اجرای این طرح، علاوه بر حمایت از آن ها، نخبگان علمی نیز با حضور در مساجد، مثمر ثمر خواهند شد.

 

ضرورت ارتقای کیفی کانون های فرهنگی هنری

همچنین محمدامین باهری نیا، مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری نورالمبین سردرود، با اشاره به اینکه این کانون از سال 1384 کار خود را آغاز کرد، ابراز داشت: حمایت های مالی و معنوی کمی از کانون های فرهنگی هنری مساجد صورت می گیرد.

 

وی افزود: با افزایش تعداد کانون ها از نظر کمی، نمی توانیم به نتایج مطلوبی برسیم، بلکه باید به ارتقای کیفیت این کانون ها برنامه داشت.

 

فعالیت تخصصی کانون های فرهنگی هنری مساجد

علیرضا نقی پور، عضو کانون فرهنگی هنری نورالمبین سردرود نیز با انتقاد از افزایش تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید به جای افزایش کمی، به صورت تخصصی فعالیت کنند.

 

وی افزود: با فعالیت تخصصی کانون های مساجد، محصولات فرهنگی خوبی در عرصه های تخصصی تولید و عرضه می شود.

 

نقی پور گفت: برخی فکر می کنند کانون های فرهنگی هنری مساجد، تنها یک مرکز قرآنی است و باید تنها در زمینه های قرآنی به فعالیت بپردازد که باید هیئت امنای مساجد در زمینه تنوع فعالیت های فرهنگی هنری کانون های مساجد توجیح شوند.

 

حمید محمدی اصل علیزاده، یکی از نخبگان کانون فرهنگی هنری حضرت موسی بن جعفر(علیه السلام) سردرود نیز با انتقاد از عدم حضور اعضای شورای شهر سردرود در این گردهمایی گفت: مشکلات فرهنگی باید به صورت ریشه ای حل شود و کمیسیون فرهنگی شورای شهر نباید به صورت فرمالیته برگزار شود.

 

وی افزود: تنها با چسباندن چند پوستر نمی تواند با آسیب های فرهنگی از جمله ماهواره مقابله کرد بلکه باید به صورت حساب شده و ریشه ای، همفکری کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 412054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha