به گزارش خبرگزاری شبستان از گيلان، دكتر محمدعلی نجفي، استاندار گیلان امروز(1 آبان)در حاشيه بازديد از پروژههاي عمراني و کشاورزي رحيم آباد شهرستان رودسر در جمع مردم با اشاره به بازديد خود از پل ماچيان گفت: اين پل به طول یکصد متر تا دهه مبارك فجر به بهره برداري ميرسد.
وي با اشاره به پيشرفت 70 درصدي اين پروژه افزود: در دو ماه آينده ورود و خروج مردم از روي اين پل ميسر خواهد شد و تلاش ميکنيم از محل منابع ديگر، اين پروژه را در دهه فجر امسال بطور کامل به بهره برداري برسانيم.
وی در ادامه به خسارات باغات فندوق در سرماي زودرس فروردين ماه وگرماي تابستان اشاره كرد و از اختصاص 6 ميليارد و 500 ميليون تسهيلات براي پرداخت به باغداران فندوق خبر داد و تاکید کرد: توجه به بيمه پايدار براي باغهاي استان نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.
دكتر نجفي همچنين از اهتمام جدي دولت براي جبران بخشي از خسارت چايکاران بواسطه خشکسالي خبر داد و گفت: بطور قطع بخشي از خسارت کشاورزان تامين و به آنان پرداخت ميشود.
وي با تاكيد بر اينکه آبياري قطرهاي تحت فشار بهترين راه براي مقابله با خشکسالي است، تصريح کرد: پيگير اجراي شدن اين مهم در استان هستيم.
استاندار گيلان، يکي از مهمترين مشکلات در توليد گلگاوزبان در استان را نبود کارخانه يا کارگاهي براي بستهبندي عنوان کرد و گفت: در مورد پروژه سد پلرود پيگيريها انجام شده و اعتباراتي در نظر گرفته شده و به دنبال تامين آن هستيم تا وقفهاي که در طول اين چند سال به وجود آمده را جبران کنيم.
دكتر نجفي با اشاره به كاهش ميزان جمعيت روستاهاي گيلان در مقايسه با جمعيت شهرها افزود: اين سبب شده تا اقتصاد روستاها تحت الشعاع قرار بگيرد و ما به شدت نگران اين هستيم که روستانشينان که خود توليد کننده محصولات کشاورزي هستند مايحتاج خود را از شهر تامين ميکنند و براي رفع اين دغدغه بايد برنامهريزي صورت گيرد.
استاندار گيلان بيان کرد: دولت نسبت به محروميت زدايي و کاهش مهاجرت روستائيان به شهرها با ايجاد زيرساخت هاي لازم توجهي جدي دارد.
وي ادامه داد: رويکرد دولت اين است که اقتصاد شهر، بدون اقتصاد روستا نميتواند پايدار باقي بماند از اين رو بايد براي روستاها و تقويت بنيان هاي اقتصاد روستايي برنامه ريزي كرد.
دكتر نجفي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به جمع آوري دكل مخابراتي ميدان شهرداري رشت از حساسيت مردم، رسانهها وميراث فرهنگي و شهرداري رشت و همچنين همكاري شركت مخابرات براي جمع آوري اين دكل كه به بافت تاريخي رشت آسيب وارد كرده بود قدرداني كرد.
وي تصریح کرد: براي ارائه خدمات شركت مخابرات به مردم نيز مكانهاي موردنظر شناسايي و تعرفه شده است.
نظر شما