به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت الاسلام عبدالحسين بابايي، امام جمعه زرگرشهر در همايش تجليل از خادمین طرح تلاوت نور كانون هاي مساجد شهرستان هاي سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، بهنمیر و گتاب در مسجد محدثين شهرستان بابل با بيان اينكه هيچ نعمتي بالاتر از انبياء و كتاب آسماني(قرآن) وجود ندارد، عنوان داشت: هر يك از انبياء(عليهم السلام) صاحب يك رسالت و كتاب بودند و قرآن نيز كتاب آخرين رسول خدا حضرت محمد(صل الله عليه وآله) است.
وي با بيان اينكه تمام زيبايي هاي انسان از خرد و انديشه الهي است، اظهار داشت: اگر بخواهيم انبياء را در جهان هستي به چيزي تشبيه كنيم بنا به فرموده امام باقر(عليه السلام) مثل عقل در بدن است.
حجت الاسلام بابايي با بيان اينكه آيه آيه قرآن كريم به مدت 23 سال از عرش خدا به وسيله جبرئيل بر قلب پاك حضرت محمد(صل الله عليه وآله) نازل شده است، افزود: حيات، كرامت، شخصيت و زندگي انسانها از قرآن است.
وي با بيان اينكه تمام كلمات و حرف هاي قرآن، ضمه، كسره و فتحه اين كتاب آسماني ارزشمند است، گفت: بعد از يكهزار و 400سال كه از نزول قرآن مي گذرد هنوز كسي نتوانسته خطي از اين كتاب الهي را بنويسد.
حجت الاسلام بابايي با اشاره به كتاب آيات شيطاني سلمان رشدي مرتد كه عليه قرآن نوشته شده است، افزود: آمريكا قرآني چاپ كرده كه 17سوره از اين كتاب آسماني را حذف كرده و معتقد است كه نبايد باشد.
وي با بيان اينكه حافظ قرآن خدااست، تصريح كرد: پيامبر اسلام حضرت محمد(صل الله عليه وآله) در زمان رحلت خويش اولين وصيت را پيرامون قرآن و عترت بيان فرمودند؛ قرآن كتاب صامت و اهل بيت(عليهم السلام) قرآن ناطق هستند.
حجت الاسلام بابايي، پيرامون اينكه سوال مي شود قرآن مهمتر است يا عترت، اظهار داشت: مرحوم آيت الله علامه مجلسي با بيان دلايل متعدد مي فرمايند كه قرآن مهمتر است كه اگر روزگاري به قرآن آسيب برسد بايد عترت را فدا كنيم تا قرآن حفظ شود.
وي با اشاره به اينكه در آستانه ماه محرم حسيني قرار داريم، گفت: يكي از مصائب امام حسين(عليه السلام) كه در تمامي مراسم هاي عزاداري آن حضرت در دنيا مطرح مي شود اين است كه سر بريده امام حسين(عليه السلام) بر سر نيزه قرآن خواند به فرموده مرحوم آيت الله شيخ جعفر شوشتري بدان معني است كه عالميان و مردم كوفه بدانند اگر سر امام(عليه السلام) از بدن جداشده اما افكار و انديشه آن حضرت از قرآن جدا نشده است.
حجت الاسلام بابايي بيان داشت: روزي در مجلس مأمون از امام رضا(عليه السلام) پرسيدند كه چرا در نمار سوره حمد قرائت مي شود، امام(عليه السلام) فرمودند در نماز حمد مي خوانيم تا قرآن فراموش نشود.
وي ادامه داد: مرحوم علامه طباطبايي درباره سوره حمد مي فرمايند: حقيقت انسان روح است و حقيقت روح(توحيد) شهادتين است و جان توحيد نماز است و حقيقت نماز هم سوره حمد است.
حجت الاسلام بابايي، به اجراي طرح تلاوت نور در يكهزار و 640 مسجد استان مازندران و تاسيس 37مركز خانه نور و اجراي جشنواره هاي قرآني به عنوان فعاليت هاي ارزنده كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد اين استان اشاره كرد و گفت: انس با قرآن كه از تاكيدات مقام معظم رهبري است بايد مورد توجه جامعه باشد.
وي همچنين درخصوص طرح تفسير همراه كه با همكاري ائمه جماعات در مساجد ديار علويان اجرا مي شود، اظهار داشت: شهيد آيت الله مدني و مرحوم آيت الله مهدوي كني به مدت بيش از 40سال به تفسير قرآن پرداختند و حتي قبل از انقلاب در دوران خطرناك ستم شاهي حافظ قرآن بودند.
حجت الاسلام بابايي با اشاره به اينكه در روايات آمده زمان ظهور حضرت مهدي(عجل الله تعالي فرجه الشريف) زنان مجتهده مي شوند، گفت: وجود خواهران باسواد و محجبه در فعاليت هاي مسجدي ضروري است.
پايان پيام/
نظر شما