به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سردار تقي مهری، رييس پليس پيشگيري نيروي انتظامي مشروعيت اقتدار پليس را در اعمال قانون مودبانه عنوان کرد و اظهار داشت: پليس بايد در همه ماموريتهاي خود با مردم با خوش رويي و مودبانه رفتار كرده زيرا اين خصايص اخلاقي نشات گرفته از اعتقادات ديني ماست.
وی، فرق پليس اسلامي با پليس ساير كشورها را در اعتقادي بودن آن دانست و افزود: در نيروي انتظامي استاندارد سازي رفتار از مدت ها قبل شروع شده و پليس در حال پيگيري تعالي رفتار سازماني و فردي است.
سردار مهري با بيان اينكه نحوه برخورد پليس با مردم بايستي در همه بخشهاي اجرايي دقيق باشد، اعلام كرد: نبايد خستگي و فشار كار مانع از خوش رفتاري با مردم شود.
رئيس پليس پيشگيري نيروي انتظامي با بيان اينكه وقوع سرقتهاي خرد و معتادان از دغدغههاي مردم است، گفت: تشكيل قرارگاه مقابله با سرقت از مطالبات مردمي بوده و پليس پيگير مطالبات به حق مردم است.
سردار مهري با اشاره به اينكه در بررسيهاي صورت گرفته، سرقت در استان گيلان كاهش داشته است، بيان داشت: مهمترين وظيفه پليس در بحث پيشگيري از جرم است كه همه دستگاهها بايد در امر پيشگيري اجتماعي همكاري كنند.
وي پيشگيري اجتماعي را مهمتر از پيشگيري وضعي و كيفري اعلام کرد و گفت: در پيشگيري رشد مدار همه مسئول بوده و با مسئول سازي ميتوان در پيشگيري اجتماعي از جرم موفق تر عمل كرد.
رئيس پليس پيشگيري نيروي انتظامي در پايان با بيان اينكه كمبود امكانات نبايد مانع از خدمت به مردم شود، اظهار داشت: پاسخگويي به مردم در هر لحظه وظيفه شرعي و قانوني يك پليس اسلامي است.
پليس موفق، پليس صبور و خويشتن دار است
سردار ابراهيم قائد رحمتي، فرمانده انتظامي استان گيلان در جمع بندي همايش كلانتري و پاسگاههاي استان گيلان، رعايت نظم، انضباط و صحت در انجام كار را موجب موفقيت در انجام ماموريت اعلام کرد و با بيان اينكه هر يك روز عمر بالاترين سرمايه در تغيير روش زندگي است، گفت: بايد با بازبيني روزهاي گذشته عيبهاي زندگي را رفع و هر كاستي و نقص را تبديل به فرصت کرد.
وی با بیان اینکه فرصت خدمت به مردم نصيب هركسي نميشود و بايد اين فرصت را مغتنم شمرد، افزود: موفقیت در كار را در گرو ارتقاء ظرفيت تحمل و خويشتن داري است و پليس موفق، پليس صبور و خويشتن دار است.
قائد رحمتي با بيان اينكه دو رويكرد آرامش و صبر مورد تاكيد دين و علم است، اظهارکرد: آرامش و صبر در انجام امورات روزمره، چه در بخش زندگي شخصي و چه در مسير زندگي بسيار موثر است.
دستگیری عامل فروش تجهیزات ممنوعه در شبکه اجتماعی
سرهنگ ایرج محمدخاني، رييس پليس فتاي فرماندهي انتظامي استان گيلان گفت: در راستاي مقابله با جرايم عليه عفت و اخلاق عمومي، كارشناسان تيم رصد اين پليس، پروفایلی را در يکي از شبكههاي اجتماعي مبتنی بر موبایل شناسايي كردند كه گرداننده آن اقدام به عرضه و فروش تجهیزات ممنوعه ميکرد.
وی ادامه داد: با پي جوييهاي فني و پليسي عامل عرضه و فروش تجهیزات ممنوعه كه یک مرد 39 ساله، اهل و ساكن رشت بود شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي دستگير شد.
رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات گيلان با بيان اينكه متهم با توجه به ادله ديجيتال كشف شده در بازرسي از منزلش، صراحتاً به بزه انتسابي خود اعتراف کرد، اظهار کرد: متهم به همراه پرونده تشکیل شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی در مزکر استان شد.
سرهنگ محمدخاني در پايان از کاربران فضاي مجازي خواست، آسيبهاي شبكههاي اجتماعي مبتنی بر موبایل را در حوزه اخلاقي جدي گرفته و با افزايش سطح هوشياري از سوء استفاده افراد سودجو و فرصت طلب پيشگيري و در صورت اطلاع از فعاليت غير مجاز در شبکههای اجتماعی مبتنی بر موبایل، مراتب را از طريق نشاني اينترنتي پليس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir يا ايميل Gfata@police.ir گزارش کنند.
پایان پیام/
نظر شما