ارایه هفت مقاله در کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت

45 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت رسیده است، و از این تعداد 16 مقاله پذیرش نهایی شد و امروز هفت مقاله در این کنفرانس ارایه می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، دکتر مریم رسولیان، رییس نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت که در مجتمع آموزشی- نیکوکاری رعد در حال برگزاری است، گفت: مجتمع نیکوکاری رعد در سال 63 با هدف بازگشت معلولان به کار، اجتماع و استقلال فردی و اجتماعی آنها تاسیس شد.

 

وی با بیان اینکه زمینه فعالیت مجتمع نیکوکاری رعد بر اساس مهارت های فنی و حرفه ای اذعان داشت: اوج فعالیت آموزشی فنی حرفه ای در سال 71 بود به طوری که طی سه سال اخیر موفق به تاسیس مرکز علمی کاربردی شده ایم.

 

رسولیان با اشاره به تحصیل 530 دانشجو در شش رشته تحصیلی یادآور شد: 15 درصد از دانشجویان را افراد توانیاب و 85 درصد دیگر را افراد سالم تشکیل می دهند.

 

وی افزود: تاسیس دفتر کارآفرینی و اشتغال یکی از بخش های فعال مجتمع رعد است که فعالیت های گسترده ای در زمینه تفکیک، گزینش و جذب کارجویان معلول انجام می دهد.

 

رییس نخستین کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت، فروش محصولات خوداشتغالی معلولان، انجام قراردادهای کاری و دریافت رزومه از دیگر فعالیت های دفتر کارآفرینی و اشتغال ذکر کرد و افزود: مجتمع نیکوکاری رعد در شهرهای مشهد، کرج، زنجان، کرمان، سنندج و قم شعب مستقلی دارد و مراکز این مجتمع در شهرهای اهواز، کرمانشاه، تبریز و رشت در شرف تأسیس است.

 

ارایه هفت مقاله در کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت

 

دکتر آیت الله ممیز، دبیر علمی کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت گفت: محورهای اصلی همایش امروز حول موضوع کارآفرینی و در شش حوزه دین و فرهنگ، چالش ها، مسئولیت پذیری اجتماعی، اسناد بالادستی و قانونگزاران و ارتباط نظام های مدیریتی و سازمان های دولتی با کارآفرینان اجتماعی بررسی می شود.

 

وی با بیان اینکه 45 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی کارآفرینی اجتماعی در حوزه معلولیت رسیده است، اذعان داشت: از این تعداد 16 مقاله پذیرش نهایی شد و امروز هفت مقاله در این کنفرانس ارایه می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 411718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha