حجت الاسلام محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنکار خبرگزاری شبستان در قم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال عالم ربانی آیت الله مهدوی کنی گفت: آیت الله مهدوی کنی از ذخیره های انقلاب اسلامی بودند .
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی شخصیتی بودند که از محضر بزرگانی چوت آیت الله بروجردی، طباطبایی، گلپایگانی و امام خمینی(ره) و دیگر بزرگان بهره برده و تحت نظر آنها پرورش یافته است و همواره چه در قبل و چه پس از انقلاب در مسیر اسلام ناب محمدی(ص) و امام خمینی(ره) حرکت داشته اند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: وی قبل از انقلاب به جهت مبارزات سیاسی و دفاع از امام دستگیر و مورد شکنجه قرار گرفتند اما هرگز از مسیر مستقیم امام دور نشدند و پس از انقلاب نیز به عنوانه اولین قدم کمیته استقبال از حضرت امام را هدایت کردند و در ادامه هر جایی که انقلاب اقتضاء می کرد به عنوان وظیفه و مسئولیت حضور داشتند.
حجت الاسلام رجبی تصریح کرد: این عالم ربانی جزو معدود افرادی بودند که بیشترین و متنوع ترین مسئولیتهای را در نظام از جمله نهاد حفاظت ار انقلاب، سرپرست کمیته انقلاب، حضور در شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزات کشور در دولت شهید رجایی و باهنر به عنوان یک طلبه عهده دار مسئولیت بودند.
وی اظهار داشت: پس از شهادت دکتر رجایی و باهنر خلایی در سیستم حکومتی بوجود آمد که آیت الله مهدوی کنی به عنوان کفیل ریاست جمهوری مسئولیت را بر عهده گرفتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم بیان داشت: این شخصیت بزرگ دین و سیاست را به خوبی با یکدیگر ادقام کرد وی چنان شخصیتی بود که به خاطر امام و انقلاب اهل مسامحه نبود وهمواره مسامحه گران، تلون و دورنگی را نکوهش می کردند چرا که خودشان شفاف، قاطع بوده و در شناخت مسیر درست مواضع روشنی داشتند.
حجت الاسلام رجبی خاطر نشان ساخت: آیت الله مهدوی کنی شخصیتی تمام معناعالم به سیاست بودند و در جامعیت روحانیت یک الگو بوده و عملا دبیر کلی جامعه روحانیون مبارز را بر عهده داشت ولی در سطح کلی جامعه روحانیت کشور یک جامعیت ویژه و برجسته داشتند.
وی عنوان کرد: وی هدایتگر جریان های اصولگرا معتقد به انقلاب بودند چنانچه در حوزه اخلاق و تذهیب هم خودشان وارسته بودند و هم بحثهای اخلاقی ایشان در دانشگاه و حوزه دارای جامعیت کامل بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ایشان علاوه بر همه اندوخته های معنوی در اهتمام به حوزه و دانشگاه نقش مهمی داشتند چنانچه دانشگاه امام صادق(ع) را تاسیس و مدیریت نمود که با وجود همه این تفاسیر آیت الله مهدوی کنی یک شخصیت جامع در علم و تقوا و در مسائل سیاسی و فعالیتهای علمی و فرهنگی نقشی اثر گذار داشتند.
پایان پیام/
نظر شما