فعالیت سه هزار و 200 کتابخانه عمومی در سطح کشور/ کمبود فضای عرضه کتاب در کشور

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه کتابخانه های عمومی کشور، از فعالیت سه هزار و 200 کتابخانه عمومی در کشور خبرداد و گفت: این در حالیست که نبود ویترین کتاب عامل اصلی کاهش سرانه مطالعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد اله یاری، معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ظهر امروز(29 مهر) در گردهمایی کارشناسان منابع کتابخانه های عمومی سراسر کشور گفت: سه هزار و 200 کتابخانه عمومی در سه قالب نهادی، مشارکتی و مستقل در سطح کشور فعال هستند.

 

وی افزود: فرآیند ساخت و ساز کتابخانه توسط خیرین و مجامع انجام می شود و این در حالیست که سعی در احداث کتابخانه در نقاط محروم و کم برخوردار داریم.

 

وی تصریح کرد: احداث کتابخانه های عمومی در سطح شهرستانها و روستاها در دست اقدام است تا کتابخانه ها به عنوان مهمترین مرکز و مجتمع فرهنگی در دسترس همگان قرار گیرد.  

 

معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور اظهار داشت: در سطح کشور 11 هزار ناشر و 3 هزار کتاب فروشی به ثبت رسیده است و با این وجود در کشور با کمبود فضای عرضه کتاب مواجه هستیم.

 

اله یاری خاطرنشان کرد: دولت برای کاهش ویترین عرضه کتاب اقدام به برگزاری نمایشگاه کتاب کرده که هرساله در تهران و مراکز استان ها برگزار می شود.

 

وی در خصوص تجهیز کتابخانه ها، گفت: کتابخانه ها به دو صورت سخت افزاری و تأمین منابع کتب و نشریه تجهیز می شوند و همچنین استفاده از کتابخانه به عنوان قرائت خانه به کتابخانه ها توسعه می دهد.

 

وی ابراز کرد: هدف از برگزاری طرح‌هایی از جمله طرح «کتاب من» و «ایستگاه مطالعه» دسترسی آسان مردم به کتاب است تا نیاز آنان به کتاب پاسخ داده شود.

 

معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: فضای مجازی از کتاب باعث گسترش فرهنگ مطالعه می شود و برخی معتقد به ابقاء کتاب به حالت سنتی و فیزیکی دارند.

 

پایان پیام/

کد خبر 411301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha