دکتر بهروز رفیعی، مدیر کل بهزیستی استان مرکزی ضمن تاکید بر حمایت از مددجویان این نهاد گفت: در حال حاضر 70 هزار مددجو در سه حوزه اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان مرکزی قرار دارند.
وی حمایت و توانمندسازی مددجویان را از مهمترین رویکرد های بهزیستی استان مرکزی دانست و بیان کرد: توانمندسازی، پیشگیری و آگاه سازی مددجویان در اولویت فعالیت های این اداره کل قرار دارد.
دکتر رفیعی با اشاره به اینکه رویکرد بهزیستی استان تاکنون بیشتر حمایتی بوده است، اضافه کرد: به منظور افزایش انگیزه در بین مددجویان برای حضور موثر در اجتماع باید رویکرد این نهاد از حمایتی به توانمندسازی تغییر یابد.
وی ادامه داد: آنچه در اداره کل بهزیستی به عنوان الگوی توانمندسازی مورد استفاده قرار می گیرد، توجه به ابعاد قادر سازی معلولان در ابعاد جسمی، حرفه ای، اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: مدد جویان باید مهارت های لازم برای کار و اشتغال را کسب کنند تا به استقلال مادی برسند و نباید کسانی که امکان توانمند شدن را دارند به افراد مستمری بگیر تبدیل کرد.
وی با اشاره به اینکه توانمند سازی مددجویان سبب ارتقای عزت نفس آنان می شود، ادامه داد: این امر راهی برای ایجاد انگیزه و یک زندگی بهتر برای آنان می شود.
دکتر رفیعی در ادامه توانمند سازی معلولان و خانواده های آنها را راهی موثر برای بالا بردن توان این افراد و ارتقای مشارکت اجتماعی دانست و بیان کرد: این عزیزان نیز جزئی از اجتماع هستند و حق زندگی، کار، تفریح و دیگر موارد را دارند.
وی ادامه داد: مسئولان باید زمینه را برای زندگی هر چه بهتر این عزیزان در جامعه فراهم کنند تا آنها نیز بتوانند همانند دیگر شهروندان از خدمات و امکانات موجود در محیط خود استفاده کنند.
پایان پیام/.
نظر شما