موجی از جوانان به خاطر نگاه سنتی تئاتر پشت درها ماندند/ ما در شاخ گذشته گیر کرده‌ایم!

خبرگزاری شبستان: آیین آغازین سه نمایش جدید در برنامه «فصل جوان تئاتر ایرانشهر» شب گذشته 28 مهرماه، با حضور علیرضا نادری، «مجید سرسنگی» مدیرعامل خانه هنرمندان، مجید زارع، شیرین یزدان بخش و جمعی از علاقه مندان به تئاتر در تماشاخانه ایرانشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، این سه نمایش جدید حاصل تلاش سه کارگردان جوان عرصه تئاتر کشور است که با حمایت مجید سرسنگی برای نمایش آماده شدند. فصل جوان تئاتر ایران شهر از 28 مهر آغاز می شود و تا 14 آذرماه ادامه خواهد داشت. نمایش های «بالاخره این زندگی مال کیه؟» به نویسندگی برایان کلارک و کارگردانی اشکان خیل نژاد و «صدای آهسته برف» به نویسندگی پیام سعیدی و جابر رمضانی و کارگردانی جابر رمضانی از مهرماه در سالن ناظرزاده کرمانی این تماشاخانه به روی صحنه می رود. اما نمایش «خانه واده» به نویسندگی و کارگردانی سیدمحمد مساوات از 23 آبان ماه در سالن استاد سمندریان به روی صحنه می رود.

 

در ابتدای این مراسم، جابر رمضانی کارگردان جوان در سخنانی کوتاه گفت: از آقای سرسنگی به خاطر اعتماد به جوانان تجربه گرا تشکر می کنم و افتخار می کنم که زنگ آغاز نمایش‌ام را استاد نادری می نوازد. این نمایش تجربه جدیدی برای گروهم بود و امیدوارم این تجربه برای مخاطبان هم تجربه ای نو باشد.

 

پس از وی، اشکان خیل نژاد و محمد مساوات نیز برای ایراد سخنانی دعوت شدند که مساوات فقط به خوشامدگویی اکتفا کرد. خیرنژاد نیز بیان کرد: شما شاهد اتفاقات بسیار نابی در این نمایش خواهید بود چراکه بچه های گروه من خیلی پای ایده هایشان ایستادند و زحمت کشیدند. چون به ما اعتماد شده، مسئولیت سنگینی داریم بنابراین با کیفیت کارمان از پس آن بر می آییم.

 

سرسنگی: موجی از جوانان به خاطر نگاه سنتی تئاتر پشت درها ماندند

در این مراسم همچنین، «مجید سرسنگی» مدیرعامل خانه هنرمندان ایران طی سخنانی بیان کرد: خیلی خوشحالم یکی از آرزوها و قول هایی که داده بودم در این تماشاخانه محقق شد و حالا شاهد برگزاری فصل جوان تئاتر در ایرانشهر هستیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به کم شدن فاصله بین نسل ها اشاره کرد و گفت: موجی از جوانان علاقه مند در تئاتر وجود دارند که فقط به خاطر نگاه سنتی نسل ها، پشت درهای سالن ها مانده اند. اما امیدوارم سنت برگزاری فصل تئاتر جوان در دیگر سالن های تئاتر کشور نیز اتفاق بیفتد.

 

سرسنگی در مورد این سه گروه جوان بیان کرد: همکاری این سه گروه جوان تئاتری و تلاش شان نشان از این است که این نسل خیلی بیشتر از نسل قبلی، خودش را درک می کند و می شناسد. فکر می کنم با این فصل جوان، فضایی که قبلاً در تئاتر ما وجود نداشت ایجاد می شود.

 

وی تاکید کرد: تا زمانی که من در این سمت هستم، این حرکت را گسترش می دهم چراکه نسبت به این نسل جوان احساس وظیفه می کنم.

 

نادری: ما در شاخ گذشته گیر کرده‌ایم!

در این مراسم همچنین، علیرضا نادری نیز در سخنانی گفت: حسن انتخاب آقای سرسنگی را تحسین می کنم؛ چراکه من در کلاس مساوات دو بار دوزانو نشستم و کار دیدم و در کلاس جابر هم یکی از نمایش هایش را دیدم.

 

وی با اشاره به اینکه هر کدام از انسان ها، تمی در وجودشان دارند، بیان کرد: هر یک از ما تمی داریم که باید تم خودمان را پیدا کنیم و اگر به سببی پدید آمدیم باید آن سبب را پیدا کنیم تا بتوانیم بالا برویم و نه اینکه به چپ و راست یا پشت برویم. دوستان عزیز اتفاق این است که این جوانان خودشان را شناختند و بالا رفتند و من این بالا رفتن را به شما تبریک می گویم. من آینده ای را می بینم که این جوانان با موی سپید جزء اساتید تئاتر کشور می شوند.

 

نادری خاطرنشان کرد: ما به شاخ گذشته گیر کرده ایم و این در حالی است که باید به حال بیاییم و آن را درک کنیم و با هم بالا رویم.

 

به گزارش شبستان، پس از سخنرانی ها، زنگ آغاز این سه نمایش توسط نادری نواخته شد و حاضران برای تماشای نمایش های «صدای آهسته برف» و «بالاخره این زندگی مال کیه؟» روانه سالن شدند.

 

پایان پیام/

کد خبر 411174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha