به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان، سایت فرارو نوشت: پیش از آن که پنج سال دوم عزتالله ضرغامی در مقام ریاست سازمان صداوسیما به پایان برسد، گمانهزنیها در مورد جانشین احتمالی او آغاز شده بود.
با این حال اما حکم ضرغامی چند ماه دیگر تمید شد تا ریاست او بر سازمان صداوسیما تا پاییز امسال به طول بینجامد. حدود یک ماه دیگر او صندلیاش را باید به فردی بدهد که پنجمین رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران لقب خواهد گرفت.
پیش از ضرغامی سه نفر ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را به عهده داشتند. در مقطعی هم (۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳) صداوسیما را یک شورای سرپرستی اداره میکرد که در این شورا محوریت با سیدمحمد موسوی خوئینیها بود. روحانی که یکی از اعضای شاخص مجمع روحانیون مبارز و جناج چپ حاکمیت در ایران شد.
از بین رؤسای صداوسیما کمترین زمان ریاست متعلق به صادق قطبزاده است که به دلیل طرح کودتا علیه جمهوری اسلامی ایران از این مقام برکنار و اعدام شد.
این روزها اگرچه نام دو گزینه بیشتر از سایرین برای جانشینی ضرغامی شنیده میشود، اما تا به حال در گمانهزنیها از ۹ چهره سیاسی و فرهنگی به عنوان گزینههای احتمالی حضور در ساختمان صداوسیما نام برده شده است.
برخی از این گزینهها زود فراموش شدند و نام برخی هنوز هم برای تصدی این سمت مطرح است. حسین محمدی و محمد سرافراز دو گزینهای هستند که این روزها نامشان بیشتر از بقیه شنیده میشود. البته این روزها نام علیاصغر پورمحمدی که زمانی مدیر شبکه سوم سیما بود هم سر زبانها افتاده است.
در زمان پایان ریاست علی لاریجانی بر سازمان صداوسیما هم اگرچه از گزینههای مختلفی برای ریاست بر این سازمان نام برده میشد اما در نهایت صندلی ریاست به ضرغامی رسید.
حالا باید منتظر ماند و دید که در نهایت چه کسی به عنوان پنجمین رئیس سازمان صداوسیما وارد فضای سرسبزی میشود که در حاشیه خیابان ولیعصر قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما