به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، علیرضا محجوب، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی همزمان با تشکیل اولین شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت جامعه کارگری که ظهر امروز در مجلس برگزار شد، با اشاره به برگزاری جلسه فراکسیون کارگری مجلس با محوریت تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری، گفت: مهم ترین هدف از تشکیل این جلسه ایجاد انسجام، هماهنگی و اتحاد رویه در بین فعالیت های قرآنی جامعه کارگری است که سعی داریم تا پیش نویسی تهیه کنیم.
وی افزود: در این نشست در مورد کلیات تشکیل تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری تفاهماتی صورت گرفت، بر این اساس مقرر شد بر مصادیق و جزئیات تشکیل این شورا اقداماتی انجام شود.
محجوب گفت: امید است افرادی در شورا به کار گرفته شوند تا روز به روز شاهد توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی بین کارگران باشیم.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری هماهنگ کننده توسعه فرهنگ قرآنی است، گفت: امروز نخستین نشست برگزار شد و قرار است این جلسات به طور مداوم ادامه پیدا کند.
محجوب گفت: با توجه به اینکه کلیات این طرح در جلسه بررسی و تصویب شد امید است به زودی بتوانیم با راهاندازی دبیرخانه این شورا اهداف و برنامههای قرآنی را در بین جامعه کارگری با جدیت دنبال کنیم.
وی اشاره کرد: این شورا موظف است شاخصهای توسعه فرهنگ قرآنی میان جامعه کارگری را تهیه، ارزیابی و به تصویب رسانده و فعالیتهای قرآنی این جامعه را مورد نظارت خود قرار دهد.
محجوب تصریح کرد: ترویج ارزشهای قرآنی در بین جامعه کارگری، احیاء فرهنگ کار به عنوان عبادت و ترویج فرهنگ قرآنی میان جامعه کارگری و از همه مهمتر پیگیری تحقق رهنمودها و مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه قرآنی از مهمترین اهداف راهاندازی این شورا معرفی شده است.
بنابراین گزارش، نادر قاضیپوربا اشاره به تأثیرات تشکیل شورای توسعه فعالیت های قرآن و عترت جامعه کارگری گفت: با راهاندازی شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری، میتوان اخلاق و ایمان دینی در جامعه کارگری گسترش داد.
وی گفت: با راهاندازی این شورا، میتوان رشد فعالیتهای قرآنی را پیگیری و با تشویق نخبگان کارگر در زمینه قرآنی برای رشد و سلامت جامعه گام برداریم.
بنابراین گزارش، لاله افتخاری، نماینده مجلس در خصوص راهاندازی این شورا گفت: شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری باید با سه محوریت سیاستگذاری، هماهنگی بین نهادها و دستگاه های فعال کشور و فعالیت های اجرایی راهاندازی و فعالیتهایش پیگیری شود.
وی افزود: باید این شورا ضمن شناخت ظرفیت ها و اهداف دستگاه های مختلف، فعالیت های خود را در زمینه قرآنی گسترش دهد.همچنین نهادها و اعضاء این شورا باید برای رسیدن به اهداف خود و شورا برنامههای قرآنی و دینی خود را یکسان کرده و از هرگونه موازیکاری پرهیز کنند.
شایان ذکر است، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، نماینده تشکلهای کارگری، رئیس دارالقرآن خانه کارگر، معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی، نماینده کانون انجمنهای اسلامی کارخانجات، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان دارالقرآن، نماینده کمیسیون مجلس شورای اسلامی و نماینده تشکلهای کارفرمایی، اعضای شورای تخصصی هماهنگی فعالیتهای قرآنی جامعه کارگری معرفی شدهاند.
پایان پیام/
نظر شما