حسن فتح الهی، فرزند خانواده خیر اهل شهر سیس، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، تصریح کرد: دارالقرآنی حدود پنج سال پیش به وصیت مرحوم پدرم، فتح الله فتح الهی، در مصلی منطقه شوش دانیال احداث شد که هم اکنون تعداد 400 قرآن آموز در آن فعالیت می کنند.
وی افزود: علاوه بر برگزاری دوره های آموزش قرآن، مربیان قرآن نیز در این دارالقرآن تربیت شده و به روستاها و شهرهای اطراف اعزام می شوند.
فتح الهی گفت: زمین این دارالقرآن توسط امام جمعه شهر شوش اهدا شد که طبقه دوم آن نیز در حال احداث است.
فرزند این خانواده خیر اهل سیس اظهار داشت: هم اکنون بخش خواهران این دارالقرآن فعال است که با احداث طبقه دوم آن، بخش برادران نیز فعال می شود.
وی تاکید کرد: هدف از راه اندازی این موسسه قرآنی تربیت خانواده های قرآنی بود که تاکنون استقبال زیادی نیز از آن صورت گرفته است.
فتح الهی با اشاره به هزینه های احداث این دارالقرآن اظهار داشت: پنج سال پیش برای احداث طبقه اول دارالقرآن، حدود 40 میلیون تومان هزینه شد که برای احداث طبقه دوم نیز مبلغ 80 میلیون تومان هزینه می شود.
فرزند این خانواده خیر در پاسخ به این پرسش که چرا در شهر شوش اقدام به احداث این دارالقرآن کردید، گفت: مرحوم دادگستر که 40 روز پیش در شوش به رحمت خدا رفتند از جهادگران بزرگی بودند که بعد از جنگ، وقت و سرمایه خود را در امور تربیتی و تحصیل دانش آموزان و امور محرومین گذاشتند، ایشان شهر شوش را پیشنهاد کردند تا این سرمایه گذاری معنوی در این شهر انجام بگیرد.
وی ادامه داد: تعداد 16 مدرسه نیز با تلاش مرحوم دادگستر و با حمایت خیرین در شوش احداث همچنین تعداد 80 خانه نیز برای محرومان ساخته شده است.
فتح الهی در ادامه از احداث مسجدی در یکی از روستاهای شوش خبر داد و عنوان کرد: مسجدی در یکی از روستاهای شوش در حال احداث است که زمین آن وقف شده بود، این روستا فاقد مسجد بود که مراحل پایانی ساخت آن در حال انجام است.
وی افزود: تعداد 150 خانوار در این روستا زندگی می کنند که از نعمت مسجد محروم بودند و امروز با اینکه کار ساخت این مسجد به اتمام نرسیده اما نماز جماعت در آن برپا می شود.
فتح الهی گفت: زادگاه مرحوم پدرم در شهر سیس بود که دوست داریم کار خیر و ماندگاری نیز به یاد ایشان در این شهر انجام دهیم.
وی در پایان عنوان کرد: مرحوم پدرم وصیت کردند، ثلث مالشان در امور خیریه هزینه شود.
پایان پیام/
نظر شما