به گزارش خبرگزاری شبستان، سید حسن موسوی چلک در حاشیه برگزاری کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان در جمع خبرنگاران گفت: در ایران به سمت تولید مواد مخدر صنعتی می رویم و این مواد مخدر وابستگی را نیز افزایش می دهد.
وی به فعالیت دوهزار و 89 سازمان مردم نهاد فعال در حوزه های درمان، کاهش آسیب و پیشگیری از مواد مخدر در کشور خبر داد و افزود:50 درصد از این سازمان های مردم نهاد در حوزه درمان، 47درصد در حوزه پیشگیری، و مابقی در حوزه کاهش آسیب فعالیت دارند.
موسوی چلک،اجتماعی کردن فعالیتهای دولت را از طریق مشارکتهای مردمی رویکردی قابل توجه دانست و افزود: رویکرد اجتماعی شدن فعالیتها شعار نیست و تا به امروز همه تلاشها نیز در تحقق آن بوده است.
وی از سازمان های مردم نهاد و غیر دولتی به مثابه یک فرصت یاد کرد و گفت: مهمترین شاخصه های این تشکل ها، مسئولیت پذیری، مشارکت جویی و مطالبه گری است.
مدیر کل دفتر توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدرکشور ضمن اشاره به تلاش در راستای تسهیل فرآیند صدور مجوز سمنها یادآور شد: تشکیل بانک اطلاعات سازمانهای غیردولتی نیز امری مهم و ضروری است.
وی از تکمیل بانک اطلاعات سازمان های مردم نهاد کشور تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: تاکنون اطلاعات مربوط به سازمان های مردم نهاد 21 استان کشور وارد این سامانه شده است.
وی با اشاره به نقش راه اندازی این بانک اطلاعات،گفت: با راه اندازی این بانک اطلاعات، مراکز مجاز از مراکز غیرمجاز در امر درمان، کاهش آسیب و پیشگیری موادمخدر به سادگی قابل تشخیص هستند.
موسوی چلک، تصریح کرد:بدون شک داشتن این اطلاعات و در دسترس بودن برای کارشناسان، مسئولین و مردم میتواند مفید باشد تا آنان از ظرفیتهای غیر دولتی بر حسب نیاز به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر موفقیت سمنها را در معتمد و متخصص بودن آنان دانست و افزود: رمز پایداری سازمانهای مردم نهاد، شبکهسازی است و البته منابع حرفهای در این زمینه نیز مورد توجه است.
وی با بیان اینکه مدیریت هوشمند حوزه اجتماعی نیازمند مشارکت سازمانهای مردمنهاد است، ادامه داد: سازمانهای مردمنهاد باید خود را اثبات کنند.
پایان پیام/
نظر شما