به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی انجمن حمایت ازبیماران کلیوی زنجان، مرتضی صفری، تقویت برنامه های فرهنگی و آموزشی برای پیشگیری را اولویت اول برنامه های صدا و سیما دانست و افزود: کارشناسان توانمند و طراز اول برای حضور در برنامه های مرتبط صدا و سیما تامین و معرفی شوند.
علیرضا بیگلری رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان خیریه های حوزه سلامت را پشتوانه ای برای دانشگاه علوم پزشکی در کاهش آلام جسمی و اجتماعی بیماران دانست و تاکید کرد: در نظام سلامت به ویژه در تشخیص و درمان زودرس بیماری ها و ارتقاء کیفیت درمان و خدمات رسانی، تحولات اساسی ایجاد شده است.
محمدرضا صایینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی استان زنجان فعالیت بدنی، تغذیه و سلامت را سه محور اصلی سلامت روان عنوان کرد و افزود: صدا و سیما در کنار دانشگاه علوم پزشکی، برنامه های فرهنگی و آموزشی اجرا کند.
در ادامه مدیر انجمن کلیوی زنجان افزایش سه برابری بیماران کلیوی تا سال 1400 را هشدار ی برای همه عنوان کرد وگفت: در مقایسه با افزایش 5/7 درصدی کشوری، پذیرش بیماران دیالیزی زنجان، 27 درصد کاهش داشت.
محمدرضا طهماسبی با اشاره به پیشگامی انجمن کلیوی زنجان در برنامه های آموزشی و پیشگیری برای تحقق شعار جهانی «خود مراقبتی برای یک عمر سلامتی» با سند چشم انداز مشخص، ادامه داد: مشکلات هفته ای سه بار دیالیز با رنج و دردهای طاقت فرسای آن لازمه اصلی رویکرد انجمن به آموزش و پیشگیری است و این تنها راه کاهش آلام جسمی و اجتماعی بیماران و کمک به کاهش هزینه های سرسام آور درمان است.
وی از صدا و سیمای مرکز زنجان به عنوان مطمئن ترین و فراگیرترین رسانه ملی یاد کرد و گفت: برنامه های ویژه نشست پزشکان و کارشناسان مرتبط در راستای فرهنگ سازی و تغییر الگوی زندگی مردم برای پیشگیری و حفظ سلامتی فردی به ویژه در روستاها که مشکلات و خطرات زیادی را برای انجام دیالیز تحمل می کنند، تولید شود.
پایان پیام/
نظر شما