راههای گسترش همکاری های ایران و استرالیا بررسی شد

خبرگزاری شبستان: در دیدار مشترک معاون کار آفرینی و اشتغال و قائم مقام وزیر در امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سفیر و مدیر بخش مهاجرت سفارت استرالیا در ایران طرفین بر گسترش همکاریهای دو کشور تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در دیدار مشترک معاون کار آفرینی و اشتغال و قائم مقام وزیر در امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سفیر و مدیر بخش مهاجرت سفارت استرالیا در ایران طرفین بر گسترش همکاریهای دو کشور تاکید کردند.

این دیدار که با هدف  تعیین راهکار های مناسب برای گسترش همکاریها در حوزه کار  برگزارشد دکتر محمد تقی حسینی ، قائم مقام وزیر در امور بین الملل نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار در پاسخ به سفیر استرالیا مبنی بر وضعیت مهاجران غیر قانونی در کشورمان و آخرین اقدامات انجام شده برای آنان  گفت : هم کنون  مهاجرانی  از کشور افغانستان  در ایران حضور دارند که  برای توانمند سازی و آموزش آنها اقدامات موثری انجام شده است.


دکتر حسینی، نیروی کار ایرانی را نیرویی جوان ، متخصص و ماهر توصیف کرد و افزود: بر اساس تجربیات و مشاهده عملکردها، نیروی کار ایرانی در هر کشوری که فعالیت می کنند نقش موثری در اقتصاد و فرهنگ آن کشور دارند.


دکتر حسینی گفت : دولت وشخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد به نظم و قاعده ای درست در اعزام نیروی کار می باشد. لذا این وزارتخانه ماموریت دارد تا با سازو کاری مناسب و برنامه ریزی هدفمند نسبت به اعزام نیروی کار ماهر اقدام کند.


دکتر طایی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و تبادل تجربیات در پاسخ به سوال سفیر استرالیا مبنی بر دلایل کاهش نرخ بیکاری در دولت یازدهم گفت : دولت تلاش های بسیاری  در عرصه اجتماعی و اقتصادی انجام داد تا در کنار خروج از رکود ما شاهد کاهش نرخ بیکاری در بازار کار باشیم.


معاون کار آفرینی و اشتغال گفت : تلاش وزارتخانه این است به گونه ای سیاست گذاری شود تا همه افراد جامعه از فرصت های شغلی مناسب بهره مند شوند.

آقای پال فولی ، سفیر استرالیا در ایران ضمن ابراز خرسندی از این دیدار  گزارشی از وضعیت بازار کار و نرخ بیکاری در این کشور ارایه کرد و گفت : سیاستگذاری و نظارت خوب سیستم بانکی و رشد اقتصادی مثبت طی 20 سال زمینه ای فراهم کرد تا دولت استرالیا بتواند در شرایط بحران اقتصادی دنیا وضع مطلوبی داشته باشد.


پال فولی حمایت و پشتیبانی نظام مالی و بانکی از تولید ، رشد مثبت اقتصادی طی دو دهه و استفاده از نیروی کار ماهر را از جمله سیاست های کلان اقتصادی دولت استرالیا دانست که موجب کاهش نرخ بیکاری شد.


سفیر استرالیا سرمایه گذاری در بخش معدنی و جدا شدن بازارکار و سرمایه از بخش دولتی را از جمله دلایل دیگری دانست که موجب انعطاف پذیری اقتصاد استرالیا شد.


وی یکی دیگر از دلایل رشد اقتصادی  را مرهون برنامه مهاجرت پذیری این کشور دانست و افزود : استرالیا 70 سال است که برنامه مهاجرپذیری دارد و جذب نیروی کار ماهر و متخصص به خصوص در بخش معدن و صنایع معدنی کمک بزرگی به اقتصاد این کشورکرده است.


در این دیدار خانم جوزفین لم شد ، مدیر بخش مهاجرت سفارت استرالیا در تهران نیز با اشاره به سیاست مهاجرت بازکشورش گفت: ما سه دسته مهاجر داریم مهاجرانی که به دلیل کسب شغل ، مهاجرانی که برای دیدار خانواده های خود به استرالیا سفر می کنند و می مانند و دسته ای دیگر پناهندگان کشورهای همسایه هستند که به دلیل وظایف منطقه ای در کشور ما سکونت دارند.


خانم جوزفین برجذب و بکارگیری نیروی کار ماهر  تاکید کرد و افزود: هر ساله دولت با بخش خصوصی و صنعتی مشورت می کند تا با بررسی و شناخت خلا های مهارتی و فنی در هر بخش نسبت به جذب نیروی کار ماهر اقدام کند.


وی در بخش دیگری از صحبت های خود به سابقه 30 ساله جذب مهاجر های ایرانی توسط استرالیا اشاره کرد و گفت : در حال حاضر حدود 30 هزار ایرانی با سطح تحصیلات بالا در استرالیا زندگی می کنند که عمدتا در بخش های درمانی ، معدنی و حسابداری مشغول فعالیت هستند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 410246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha