رصد زنان و دختران بازپروری شده تا یک سال/تهران ارایه دهنده بیشترین خدمات بازپروری

مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به وجود 27 نهاد بازپروری در کشور گفت: زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی تا یک سال پس از بازپروری رصد شده تا دچار لغزش شوند.

ولی الله نصر، مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: در حوزه بازپروری زنان 27 مرکز بازپروری در سراسر کشور و در اکثریت قریب به اتفاق استان ها وجود دارد که در این مراکز به زنان و دخترانی که به نوعی دچار آسیب دیدگی اجتماعی می شوند خدمات مددکاری و روانشناسی ارایه می شود.

 

وی افزود: زنان و دخترانی که دچار آسیب های اجتماعی شده اند یا به صورت خودمعرف یا سیستم اورژانس اجتماعی و یا از طریق مراجع قضایی به این مراکز معرفی شده و در یک سیستم باز اجتماعی خدمات را از ضابطین اجتماعی که اکثرا روانشناس و مددکار هستند، دریافت می کنند.

 

وی با اشاره به تلاش برای بررسی و حل مشکل زنان و دختران آسیب دیده تصریح کرد: این افراد بر اثر مسایل اقتصادی، خانوادگی، خشونت، ازدواج اجباری، تعصب زیاد و غیره دچار آسیب شده اند و روانشناسان و مددکاران با بررسی علل و عوامل سعی می کنند تا این افراد را به کانون خانواده بازگردانند.

 

به گفته نصر، همچنین برای برخی از زنان و دختران آسیب دیده که امکان بازگشت به خانواده را ندارند از طریق اشتغال، بیمه اجتماعی، حقوق مستمری و غیره کمک می شود.

 

وی با اشاره به اینکه آسیب دیدگان پس از بازپروری برای عدم لغزش دوباره رصد می شوند، گفت: مددکاران و روانشناسان تا یک سال پس از بازپروری این آسیب دیدگان را رصد می کنند تا در محیط امن خانواده دیگر دچار لغزش نشوند.

 

وی خاطرنشان کرد: در سال 92، 700 نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در مراکز بازپروری بهزیستی خدمات مرتبط را دریافت کرده اند. همچنین تهران به دلیل مهاجرپذیری خدمات بیشتری را به نسبت سایر استان ها به جامعه هدف ارایه داده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 410122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha