به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز گذشته(23 مهر) در نشست توجیهی کانون های فرهنگی دیجیتال استان کرمانشاه، با اشاره به راه اندازی 300 مجتمع فرهنگی، خانه فرهنگ و مجتمع دیجیتال در کشور، اظهار کرد: بخشی از مجموعه های تحت پوشش این شبکه در مساجد تحت عنوان کانون های فرهنگی فعالیت می کنند و بخشی زیر مجموعه ارشاد هستند و بقیه به صورت خصوصی اداره می شوند.
مهدی افراسیابی، ابراز کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار نفر در شبکه ملی فرهنگ و مجموعه های تحت پوشش آن شاغل هستند و روزانه 10 هزارنفر به این مراکز مراجعه و از خدمات و برنامه های آن ها استفاده می کنند.
وی، یادآورشد: مهم ترین فعالیت های شبکه ملی فرهنگ در قالب گیم نت، کافی نت، تولید انیمیشن، تولید بازی و سرگرمی و نرم افزارهای کاربردی انجام می شود و استقبال جوانان از این فعالیت ها، انگیزه همکاران را برای تداوم و گسترش برنامه ها بیشتر کرده است.
مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، با تأکید بر اینکه کار بزرگ را باید به صورت جمعی انجام داد، ابراز کرد: باید به سمت کار تیمی برویم و به شدت از کار انفرادی پرهیز کنیم.
افراسیابی، اظهار کرد: با توجه به اینکه از بازار کار و تولید بزرگی در این عرصه برخورداریم به متناسب آن باید بزرگ فکر کرده و ایده های بزرگی در تولید محتوایی داشته باشیم.
وی تلاش شبکه ملی فرهنگ را در راستای تجهیز خانه های دیجیتال به ابزارهای IT برای درآمد زایی عنوان کرد و افزود: این کارها در حال شکل گیری است که خانه های دیجیتال بتوانند درآمدزایی کنند و از این محل اقدام به بهسازی و ارتقاء بیشتر خود کنند.
افراسیابی، تصریح کرد: خانه های دیجیتال نمی توانند برای همیشه متکی به دولت باشد و گرنه یکی پس از دیگری به تعطیلی کشیده می شوند، ولی در صورت استقلال مالی و ورود به بازار فروش می توانند، توسعه بیشتری داشته باشند.
وی، با تأکید بر ارائه ایده های نو از سوی این مراکز و ورود آنان به عرصه بازاریابی، خاطرنشان کرد: براساس ایده های جوانان عضو خانه های فرهنگ دیجیتال و بازاریابی که به عمل می آورید برنامه ریزی کرده و دست به تولید می زنیم و در عین حال شما از سهم بازاریابی و ایده خود بهره مند می شوید.
مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، خیز بلند خانه های دیجیتال و ورود موثر آنان به عرصه تولید محتوایی و به تبع آن ورود به بازار فروش را برای ایجاد یک جهش فرهنگی در کشور لازم و ضروری دانست.
وی، تأکید کرد: هدف ما از راه اندازی خانه های دیجیتال در کانون های مساجد، ایجاد کافی نت و گیم نت نیست بلکه این مرحله، قدم اول برای جذب جوانان بود.
افراسیابی، خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که با یک برنامه مدون، نیروی مولد و تولید کننده رسانه های دیجیتال را در مساجد تربیت کرده و به تولید محتوای غنی دست یابیم.
گفتنی است، مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در سفر به کرمانشاه به همراه کارشناس این مرکز و مسئول IT ستاد عالی کانون های مساجد کشور، از خانه های دیجیتال نورالحسین(ع)، امیرالمومنین(ع)، باب الحوائج(ع) و غدیر دیدن کردند.
پایان پیام/
نظر شما