به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت الاسلام محمدرضا حشمتي، معاون قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، امروز (19 مهر) در نشست هم انديشي مديران موسسات فرهنگي، قرآني و عترت مازندران در ساري گفت: بهترين خدمت، خدمت به اهل بيت(عليهم السلام) است و كار براي قرآن، كار باارزش و پراهميت است.
وي اظهار كرد: ما، فعاليت در موسسات را انجام دهيم اما خروجي و آثار مطلوب را در مردم نمي بينيم كه بايد با زبان روز با مردم صحبت كرد.
حجت الاسلام حشمتي با اشاره به اينكه دشمن با زبان روز و رسانه با مردم صحبت مي كند، افزود: به خوبي جوابگوي شبهات نيستيم و تخصصي عمل نمي كنيم و با يك روش با تمام مردم سخن مي گوييم.
وي با اشاره به اينكه تشكيل موسسه قرآني از روز تقاضا، شش ماه طول مي كشد، بيان كرد: دستور سر و سامان دادن به مجوزها صادر شد كه 700 مجوز ابلاغ شد.
حجت الاسلام حشمتي به بيمه فعالين قرآني اشاره كرد و تصريح كرد: منتظر تاسيس صندوق حمايت از فعالين قرآني هستيم.
وي به تشكيل اتاق فكر در مركز اشاره كرد و گفت: دشمنان با ابزار نوين فرهنگي و هنري به ميدان آمده اند اما هنوز ما با آداب قديمي و قبلي فعاليت مي كنيم.
احيا فرهنگ اسلام و قرآن؛ اولين اصل قانون اساسي
علي اصغر اميرنيا، مدير كل ترويج فرهنگ قرآن و نشر معارف ديني نيز طي سخناني به فعاليت هاي صورت گرفته در امر قرآن پرداخت و افزود: اولين اصل قانون اساسي به احيا فرهنگ اسلام و قرآن اشاره دارد.
وي افزود: كساني در جامعه هستند كه براي فعاليت در زمينه قرآن، خانه خود را در اختيار موسسات قرآني قرار مي دهند و خود در خانه مساجري ساكن مي شوند.
فعاليت 74 موسسه قرآني در مازندران
حجت الاسلام عباسعلي ابراهيمي، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران نيز در اين نشست با اشاره به اينكه 74 موسسه قرآني در اين استان فعاليت دارند، گفت: كار قرآني، كار مهمي است و با توجه به تهاجم فرهنگي دشمنان، وظايف خطيري بر عهده فعالان قرآني است.
وي افزود: با گذشت 36 سال از پيروزي انقلاب اسلامي ايران،همچنان اين انقلاب با رهبري پيامبرگونه امام خميني(رحمت الله عليه) و مقام معظم رهبري و همت رادمردان به بركت خون شهيدان، آزادگان و جانبازان با ابهت در مقابل بدخواهان ايستاده است.
حجت الاسلام ابراهيمي اظهار كرد: اسلام با گذشت 14 قرن با همت مردم، مومنين و ... همچنان باشكوه و قدرت و همچنين با گسترش بين آزديخواهان مي درخشد.
وي بيان كرد: هر كسي كه كار قرآني انجام دهد اما اگر هدفمند و سودمند نباشد، نمي توانيم معيار خروجي آن را معين كنيم.
حجت الاسلام ابراهيمي، بيمه فعالين قرآني عدم پرداخت مطالبات قبلي موسسات قرآني را از جمله مشكلات موسسات قرآني در استان مازندران اعلام كرد و افزود: با همت مديران و نمايندگان استان بايد از نعمت قرآن استفاده كنيم.
وي به جشنواره علوي اشاره كرد و ارسال سه هزار و 38 شعر به دبيرخانه اين جشنواره را از بركات قرآن دانست.
بر اساس اين گزارش، تعدادي از مديران موسسات قرآني مازندران به بيان مشكلات و نقاط قوت فعاليت هاي قرآني موسسات و اين استان پرداختند.
پايان پيام/
نظر شما