اشتغال و کارآفرینی از اولویت های برنامه مراکز علمی کاربردی است

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، گفت: نیازسنجی استان نشان از توجه به مقوله اشتغال و کارآفرینی است و بر این اساس اولویت برنامه های مراکز علمی کاربردی توجه به آنهاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، عبدالعزیز ابراهیم زاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، (16 مهرماه) در جلسه دیدار جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با استاندار اردبیل به مناسب بیست و دومین سالگرد تاسیس این دانشگاه، اظهار کرد: در سطح کشور بیش از 750 هزار دانشجو در بیش از یک هزار مرکز علمی مشغول به تحصیل هستند و می توان گفت یک شبکه علمی به وجود آمده است.

 

وی، با اشاره به اینکه 800 رشته با حضور بیش از 41 هزار مدرس در مراکز سراسر کشور وجود دارد، تصریح کرد: شعار مرکز علمی کاربردی استانداردسازی آموزش و تضمین کیفیت و کارآفرینی است که بر این اساس برنامه ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور از اولویت های مرکز علمی کاربردی است.

 

ابراهیم زاده، با بیان این مطلب که بیش از 9 هزار و 225 دانشجو در سطح استان مشغول به تحصیل در مراکز علمی کاربردی استان هستند، خاطر نشان کرد: مراکز استان اردبیل از لحاظ آماری در سطح کشور رتبه چهارم را از نظر پذیرش دانشجو دارند و 13 درصد دانشجویان استان در مراکز علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند.

 

20 مرکز علمی کاربردی در چهار شهرستان اردبیل، خلخال، گرمی و پارس آباد فعال است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، با اعلام اینکه 20 مرکز علمی کاربردی در چهار شهرستان اردبیل، خلخال، گرمی و پارس آباد فعال است، افزود: بیش از 187 رشته در مراکز علمی کاربردی تدریس می شود که 60 درصد دانشجویان در دوره های کاردانی و 40 درصد دانشجویان در دوره کارشناسی مشغول به تحصیل است.

 

این مقام مسئول، با اشاره به اینکه 56 هزار متر مربع مساحت مراکز علمی کاربردی استان است، گفت: مراکز علمی کاربردی استان برعکس سایر دانشگاه ها ترکیب جنسیتی اش را 30 درصد خانم ها و 70 درصد آقایان تشکیل می دهد و فقط چهار درصد دانشجویان غیر بومی هستند.

 

وی، از فرهنگ سازی برای مهارت آموزی دانشجویان در مراکز علمی کاربردی خبر داد و اظهار کرد: 40 درصد از دانشجویان شاغل و 60 درصد بیکار هستند که استان اردبیل رتبه اول کشور در زمینه حمایت از دانشجویان فارغ التحصیل را به خود اختصاص داده است.

 

ابراهیم زاده، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که اشتغال و کارآفرینی از اولویت های برنامه مراکز علمی کاربردی است، یادآور شد: نیازسنجی استان نشان از توجه به مقوله اشتغال و کارآفرینی است و بر این اساس اولویت برنامه های مراکز علمی کاربردی توجه به آنهاست.

پایان پیام/

کد خبر 408303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha