دین مبین اسلام خانواده را سنگ بنای مهم حیات اجتماعی می شناسد

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه دین مبین اسلام برای خانواده اهمیت فراوانی قائل است، گفت: دین مبین اسلام خانواده را سنگ بنای مهم حیات اجتماعی می شناسد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مصطفی شریعتی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، امروز (2 خرداد) در دوازدهمین دوره آموزشی کرسی های نظریه پردازی ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در مجتمع فجر سنندج با تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، گفت: زن در همه ادیان از ارکان اصلی خانواده محسوب شده و خانواده بدون آن مفهوم چندانی ندارد ولی در عصر حاضر تلاش زدودن جایگاه و دور کردن آن از نقش اصلی از سوی تفکر دموکراسی غرب مشهود است که نتیجه ای فروپاشی خانواده ها چیز دیگری در بر ندارد.


وی با بیان اینکه دین مبین اسلام برای خانواده اهمیت فراوانی قائل است و آن را سنگ بنای مهم حیات اجتماعی می شناسد، افزود: اسلام وحدت جامعه را از وحدت زوجین و اعضای خانواده می شناسد و علایق انسانی موجود در خانواده را قابل گسترش و نشر در جامعه به حساب می آورد.


معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، صبر روحی و اجتماعی را دو محور پایدار در خانواده عنوان کرد و اظهار داشت: نوع تربیت و ارتباطات موجود در خانواده پدید آورنده وحدت و منش اجتماعی است.


این مقام مسئول تصریح کرد: سبک زندگی الگوهای رفتاری است که تحت تأثیر متقابل خصوصیات فردی، تعاملات اجتماعی و شرایط اقتصادی، اجتماعی و محیط ‏زندگی قرار می‌گیرد.


شریعتی افزود: تنظیم اهداف زندگی یکی از نیازهایی است که به انسان احساس امنیت و رضایت خاطر می دهد چنانچه فرد اهداف زندگی خود را نشناسد دچار بی هدفی، کسالت، نا امیدی و درماندگی می شود.


وی اظهار داشت: زندگی سالم در ابعاد جسمانی، روانی، اجتماعی، معنوی و شناسایی موفقیت های پرخطر مطرح می شود که عامل مهمی در زمینه مهارت های زندگی به شمار می آید.


معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تصریح کرد: ارتقای سلامت فرآیندی است که افراد را قادر می سازد توانایی و فعالیت خود را بهبود بخشیده و وضعیت سلامت خود را افزایش دهند.


این مقام مسئول با بیان اینکه یکی از نیازهای مهم انسان نیاز به احترام است، تصریح کرد: نیاز به احترام از سوی دیگران نه تنها ایراد ندارد بلکه یکی از نیازهای روانی طبیعی انسان است و به دنبال پیروی از قواعد و هنجارهای اجتماعی پیشرفت، موفقیت و برخورداری از سبک زندگی سالم به دست می آید.


وی در این نشست به سوالات متعدد شرکت کنندگان در زمینه های مختلف پاسخ داد و در پایان از حاضران خواست با رعایت اصول و مبانی اسلامی در راه تربیت فرزندانی صالح و شایسته بیش از پیش کوشا باشند.


پایان پیام/ 

کد خبر 40714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha